سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

۶.۸ میلیارد دلار ارز برای واردات کالای اساسی تامین شد

بنا بر اعلام سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، از ابتدای فروردین ماه تا ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری، ۶ میلیارد و ۸۰۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی تامین شده است.

ارز قاچاق
به گزارش خبرگزاری موج

، اصغر بالسینی امروز شنبه ۲۲ اردیبهشت گفت: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۶۸۱ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۸۰۱ میلیون دلار و برای خدمات ۱۵۶ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات یک میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

وی افزود: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۲۱۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۶۸۱ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز با نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان پرداخت شد.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران اظهار داشت: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۶۴۵ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۴۰۲ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۹۳ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۵۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۳۸ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۳۳۰، ۴۹، ۲۵۸، ۱۶۷ و ۸ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

بالسینی ادامه داد: علاوه بر این گروه‌ها، یک میلیارد و ۹۷۲ میلیون دلار ارز نیمایی و ۳۵۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

وی گفت: تاکنون بیست و چهار حراج شمش طلا در این مرکز انجام شده و روز یکشنبه بیست و پنجمین حراج شمش طلا در این مرکز انجام خواهد شد.

بر اساس این گزارش، در روز ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۸۷۹ تومان، یورو با نرخ ۴۸ هزار و ۳۳۴ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۲۲۰ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۹۰۴ تومان، یورور با نرخ ۴۵ هزار و ۱۳۹ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۴۱۰ تومان بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه