وزیر نفت در راهپیمایی روز قدس:

نابودی اسرائیل با وحدت آزادی‌خواهان‌ جهان نزدیک است

وزیر نفت در راهپیمایی روز قدس گفت: با وحدت همه آزادی‌خواهان‌ جهان نابودی اسرائیل به‌زودی اتفاق خواهد افتاد.

وزیر نفت در راهپیمایی روز قدس
به گزارش خبرگزاری موج

، جواد اوجی امروز با حضور در راهپیمایی روز قدس ، اظهار کرد: باتوجه به اتفاقاتی که در منطقه غزه و فلسطین اتفاق افتاده و دل هر مسلمان و آزاده ای از این تصاویری که در تلویزیون مشاهده می‌کنیم، به درد می آید، بر همه مسلمانان و آزادی‌خواهان واجب است که از مردم غزه حمایت و اعلام کنند.

وی افزود: ان‌شاءالله با وحدتی که بین مسلمانان جهان و همه آزادی‌خواهان رخ خواهد داد، نابودی اسرائیل و صهیونیست به زودی اتفاق خواهد افتاد.

وزیر نفت با اشاره به تغییر رویکرد جامعه جهانی نسبت به اسرائیل ، اظهار کرد: امروز خیلی  از کشورهای جهان، حتی در کشورهای اروپایی مشاهده میکنیم که مردم به دفاع از مردم مظلوم غزه و فلسطین بلند شدند و امروز این مظلومیت برای همه آشکار شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه