سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

ایران ظرف سه سال در تولید کود فسفات و پتاس خودکفا می‌شود

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران با تاکید بر اینکه کشور در تولید کود ازته خودکفا است، گفت: در بخش کود فسفات و پتاس هم در مدت ۳ سال آینده با ۳۰ پروژه خودکفایی محقق خواهد شد.

کود شیمیایی
به گزارش خبرگزاری موج

، علی محمد حسینی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران از تأمین و تدارک ۸۷ درصد کود استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: یکی از الزامات تحقق برنامه جهش تولید، تأمین و توزیع کودهای شیمیایی است و برنامه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بهبود عملکرد تولید و ارتقا کیفیت تولید با تأمین به موقع نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: افزایش ۳۰ درصدی تولید گندم در سال گذشته مدیون تأمین و توزیع به موقع کود بوده و این روند در سال جاری ادامه پیدا می‌کند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران گفت: از میزان ۵۲ هزار و ۶۲۲ تن سهمیه ابلاغی استان تا کنون ۴۵ هزار و ۷۸۱ تن آماده تدارک و بالغ بر ۴۲۰۰ تن در بین کشاورزان توزیع شده است.

وی درباره خودکفایی کودهای شیمیایی گفت: علیرغم تحریم‌ها ۸۸ درصد نیاز کودهای یارانه‌ای کشور توسط شرکت‌های داخلی و دانش بنیان تأمین می‌شود، به گونه‌ای که ما در کود ازته خودکفا هستیم و در بخش کود فسفات و پتاس هم در مدت ۳ سال آینده با ۳۰ پروژه خودکفایی محقق خواهد شد.

حسینی در پایان اظهار کرد: ذخایر استراتژیک استان مطلوب است و کشاورزان نگران تأمین کود پایان سال نباشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه