سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی بیان کرد:

اجرای فاز دوم فرودگاه امام خمینی بعد از ۱۵ سال

چلندری گفت:فاز دو فرودگاه امام خمینی با سرمایه‌گذاری شرکت‌های چینی و پیمانکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا ساخته خواهد شد.

شهر فرودگاهی امام خمینی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی در آئین شروع عملیات عمرانی فاز ۲ شهر فرودگاه‌های امام خمینی با بیان اینکه امسال شاهد آن بودیم که اعتراضات مسافری در ایام نوروز و در ایام سفرهای حج و عتبات تقریبا به صفر رسیده است گفت:فاز دو فرودگاه امام خمینی با سرمایه‌گذاری شرکت‌های چینی و پیمانکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا ساخته خواهد شد. 

سعید چلندری بیان کرد: اقدامات خوبی در حوزه ترمینال یک فرودگاه امام با همکاری نیروی انتظامی فرودگاه و واجا برای مسافران انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۵ سال است که اجرای ترمینال فاز دو به جریان افتاده  اما انجام نشده بود افزود : خوشبختانه توانستیم با اقداماتی که انجام شد و همکاری و برگزاری  جلسات فشرده تیم کارشناسی دو شرکت سرمایه گذار چینی و پیمانکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا ساخت این ترمینال را آغاز کنیم.

چلندری ادامه داد: ترمینال فاز توسعه ای فرودگاه۴۱۰ هزار متر مربع است که در آن یک برج به ارتفاع ۱۰۰ متر ساخته می‌شود.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی با اشاره به ساخت پل ارتباطی «هواپیما رو» بین اتوبان ساوه و قم گفت: با بهره‌برداری طرح توسعه فاز ۲ فرودگاه امام با عنوان راهبردی‌ترین پروژه عمرانی کشور، زیرساخت جابجایی ۳۵ میلیون مسافر فراهم می‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، کارهای اجرایی پروژه را قرارگاه خاتم الانبیا انجام می دهد و شرکت «هاکان» چین نیز موارد فنی، نظارت و تامین تجهیزات را بر عهده دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه