سرخط خبرها
  • سه هزار میلیارد ریال برای ایمنی تردد کریدور راهبردی شرق تهران با روزانه ۷۰ هزار سفر
  • اصفهان جلودار هنر تعزیه در ایران است
  • لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا: خاتون بم با النصر همگروه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره شگردهای کلاهبرداری سایبری در ایام تشییع رهبر شهید ایران
  • سخنگوی ارتش: مراقبت دریایی با شدت بیشتری در جریان است
  • مشاوره تلفنی ۲۴ ساعته پرستاری در سامانه ۴۰۳۰ همزمان با مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
  • پیش بینی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید برای برخی استان‌ها
  • طرح پوشش بیمه رایگان مشایعت کنندگان مراسم تشییع رهبر شهید در قم اجرا می‌شود
  • تصویب ۲ رشته جدید راه‌آهن در شاخه کاردانش
  • اینترنت پایدار می باشد و قطعی نداریم
  • تعطیلی سه‌شنبه ۱۶ تیر ابلاغ شد
  • امکان ۷۰ هزار اسکان زائران تشییع در ۳۰۰ هزار بقعه متبرکه
  • پلمب ۲۶۸۰ مؤسسه غیرمجاز مداخله‌گر در درمان
  • تهران آماده پذیرش ۹۶۰ هزار خودرو شد
  • سامانه ۵ زبانه راهنمای زائران امام شهید آغاز به کار کرد
  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد
  • قیمت کنجاله سویا ۴۰ هزار تومان کاهش یافت
  • یک‌سوم جمعیت کشور تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند
  • حضور هیئت‌های۴۰ کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود

در سفر صفایی مزید به استان ایلام مطرح شد:

حمایت بانک سینا از تولید و اشتغالزایی در استان ایلام

سرپرست بانک سینا در سفر به استان ایلام، از اختصاص بخشی از بودجه مسئولیت‌های اجتماعی بانک به طرح های اشتغالزایی و درآمدزایی برای مردم این منطقه خبر داد.

بانک سینا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط‌عمومی بانک سینا؛ صفایی مزید به تشریح عملکرد بانک از حیث تسهیلات پرداختی در زمینه‌های مختلف پرداخت و گفت: بانک سینا در راستای اجرای برنامه‌ها و سیاست‌های ترسیم شده مبنی بر ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی و حمایت از مناطق محروم و کمتر برخوردار و همچنین ایجاد توسعه پایدار، خدمات مطلوب و قابل قبولی ارائه داده است.

وی ضمن ارزیابی عملکرد شعب و بررسی آمار منابع، مصارف و میزان مطالبات بانک گفت: تمام کارکنان بانک باید برای دستیابی به اهداف و افق‌های تبیین شده تلاش مضاعف داشته باشند و با وحدت و یکپارچگی جایگاه بانک را ارتقاء دهند.

سرپرست بانک سینا همچنین با حضور در سیاه چادرهای عشایر منطقه ملکشاهی با تاکید بر لزوم اجرای طرح‌های برنامه‌ریزی شده و اختصاص بودجه از محل مسئولیت‌های اجتماعی در استان گفت: بانک سینا برنامه‌های مناسبی در ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به عشایر گرانقدر دارد و قطعا این تسهیلات باعث توسعه و رونق اقتصادی برای عشایر خواهد شد.

فرماندار شهرستان ملکشاهی هم با حضور در این بازدید، با اشاره به حمایت‌های همه‌جانبه بانک سینا در اعطای تسهیلات اشتغالزایی و ایجاد مشاغل پایدار، از حسن تدبیر و تلاش موفق این بانک در ارائه خدمات ارزشمند و صادقانه تشکر و قدردانی کرد.

سرپرست بانک سینا و فرماندار شهرستان ملکشاهی در این بازدید درباره چگونگی تامین مالی پروژه‌های زیرساختی در استان ایلام به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است در این سفر سیدمحمد یزدی‌خواه معاون شعب و مناطق، خلیل‌اله مهرابی مدیر امور بانکداری اسلامی و آرش طاهرخانی مدیر منطقه کرمانشاه و ایلام نیز حضور داشتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه