سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

صندوق بین‌المللی پول:

هنوز درحال بررسی درخواست وام ۵ میلیارد دلاری ایران هستیم

مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول گفت: صندوق بین المللی پول هنوز درحال بررسی درخواست وام ۵ میلیارد دلاری ایران است.

صندوق بین‌المللی پول

به گزارش خبرگزاری موج، مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول از بررسی درخواست وام ۵ میلیارد دلاری ایران در این نهاد بین المللی خبر داد.

جهاد آزور بدون اشاره به این که چرا پاسخ صندوق بین المللی پول به درخواست ایران برای دریافت وام ۵ میلیارد دلاری مقابله با کرونا طولانی شده است گفت: صندوق بین المللی پول هنوز درحال بررسی این درخواست است.

دولت آمریکا به عنوان سهامدار عمده صندوق بین المللی پول مانع تایید درخواست ایران در این نهاد به اصطلاح بین المللی شده است.

جهاد آزور همچنین گفت:«ما انتظار داریم اقتصاد ایران در سال جاری و سال آینده میلادی به رشد مثبت باز گردد».

 این صندوق در اکتبر سال گذشته پیش‌بینی کرده بود اقتصاد ایران ۵ درصد در ۲۰۲۰ کوچک شود ولی بعد در گزارش دورنمای اقتصاد جهان که هفته گذشته منتشر شد، این رقم را به ۱.۵ درصد رشد در ۲۰۲۰ و ۲.۵ درصد رشد در ۲۰۲۱ تغییر داد.

 صندوق بین‌المللی پول انتظار دارد تورم در ایران در سال جاری میلادی برابر با ۳۹ درصد باشد که بالاتر از ۳۶.۵ درصد سال گذشته است.

آزور تاکید کرد ایران باید با برخی ضعف‌های اقتصاد خود مقابله کند.

وی گفت:«برای مقابله با تورم در ایران باید مسئله رژیم چند ارزی موجود در ایران حل شود که نه تنها به از بین بردن تورم کمک می‌کند، بلکه ثبات اقتصاد کلان را هم بهبود خواهد داد».

 آزور گفت اصلاح بخش مالی و شرکت‌های دولتی باید در اولویت قرار بگیرد و فضای بیشتری به بخش خصوصی داده شود تا در اشتغال‌زایی کمک کند.

صندوق بین‌المللی پول تخمین می زند نرخ بیکاری در ایران در سال جاری تا ۱۱.۲ درصد افزایش یابد. این رقم در ۲۰۲۰ برابر با ۱۰.۸ درصد بود و پیش‌بینی می‌شود در سال آینده میلادی به ۱۱.۷ درصد برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه