سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

بزرگ کردن نفش نفت در اقتصاد آسیب زا است

معاون آزادراهها شرکت توسعه زیرساخت وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه برخی افرادی که سال ها در سطح مدیریت ارشد بوده اند باید در مقابل مسائل پاسخگو باشند، گفت: چرا باید این قدر درآمد نفتی را در اقتصاد کشور بزرگ کنیم و این موضوع آسیب زا است.

همایش اخلاق حرفه ای

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، معاون آزادراه ها شرکت توسعه زیرساخت وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه افرادی که سال ها در سطح مدیریت ارشد بوده اند باید در مقابل مسائل پاسخگو باشند، گفت: چرا باید این قدر درآمد نفتی را در اقتصاد کشور بزرگ کنیم و این موضوع آسیب زا است. 

جلال بهرامی با بیان اینکه اگر آرامش و آسایش را از انسان بگیریم با زندگی حیوان تفاوتی ندارد، افزود: امروز در کشور روزانه صدها قانون در مجلس تعریف می شود و ساختارسازی می کنند و این موضوع اخلاق را تحت تاثیر قرار می دهد، زیرا وارد جزئیات بیشتر می شود. به عبارت دیگر مجلس نباید وارد جزئیات چگونگی اجرای کارها شود و این مسئله ناشی از این است که ۸۵ درصد مجلس دولتی ها هستند به جای اینکه کارآفرین ها در این جایگاه قرار داشته باشند.

او با تاکید بر اینکه سازمان یک موجود زنده است، تصریح کرد: خارج از ساختار علمی روح انسان بر یک سازمان حاکم است و علم مدیریت جسم آن است. به عبارت دیگر طبق تحقیقات پژوهشگران اروپایی اگر نیروی انسانی در یک سازمان کار خوبی انجام داد اثر پاداش آن ۴ ماه در فرد تاثیر گذاشته و اگر احترام در کنار آن ارائه شده اثری ماندگار داشته است، بنابراین رعایت اخلاق اهمیت ویژه ای دارد و اگر در اقتصاد به این مقوله توجه نکنیم خودمان ضرر می کنیم.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه