سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

بهزاد محمدی؛

۱۳ وزیر نفت به ایران می آیند

معاون وزیر نفت گفت: ۱۳ وزیر نفت از کشورهای مختلف به نمایشگاه ایران پلاست خواهند آمد که در حاشیه آن در جلساتی نحوه همکاری با ایران مورد بررسی قرار می گیرد.

صنعت پتروشیمی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران  ۲۵ شهریور در نشست با اصحاب رسانه ضمن نگاهی به سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست به رویکرد کسب و کارهای جهانی و توسعه صنعت پتروشیمی پرداخت و گفت: 

بهزاد محمدی با بیان اینکه پتروشیمی ۳۳ میلیون تن خوراک از بخش های مختلف دریافت می کند، که ۸ میلیون تن آن سوخت است گفت: این میزان خوراک معادل ۶۵۰ هزار بشکه نفت است که در ۵۶ مجمتع تولیدی استفاده می شود و دو مجتمع نیز یوتولیتی برای سایر مجتمع ها فعالیت می کنند.

او با بیان اینکه ۳۱ میلیون تن تولید محصول می شود که ۸ میلیون تن در داخل مصرف می شود، تصریح کرد: درآمد کنونی صنعت پتروشیمی ۱۷ میلیارد دلار درآمد این بخش است که طی دو چشم انداز آینده رشد محسوسی خواهد داشت. 

محمدی با تاکید بر اینکه ۳۵۰ نوع محصول در این صنعت تولید می شود، اظهار کرد: در حال حاضر شرکت های مختلفی در عرصه پتروشیمی فعال هستند که در نگاه کلان در دو بخش دانش فنی محصولات و دیگری در بخش کاتالیست ها فعال هستند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه از ۴۰ کاتالیست موجود در صنعت پتروشیمی ۱۶ کاتالیست بومی سازی شده است، گفت: تا سال ۱۴۰۰ بیش از ۹ کاتالیست بومی می شود و مابقی نیز جزو برنامه های بعدی قرار داد.

محمدی با تاکید بر  اینکه ظرفیت کنونی صنعت پتروشیمی ۶۶ میلیون تن است، تصریح کرد: تا سال ۱۴۰۰ میزان تولید به ۱۰۰ میلیون تن می رسد که درآمد ارزی پتروشیمی را به ۲۵ میلیارد دلار می رساند.

معاون وزیر با بیان اینکه نمایشگاه بین المللی ایران پلاست از ۳۱ شهریور تا ۳ مهر برگزار می شود، تصریح کرد: ۱۳ وزیر نفت از کشورهای مختلف به نمایشگاه ایران پلاست خواهند آمد که در حاشیه آن در جلساتی نحوه همکاری با ایران مورد بررسی قرار می گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه