سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

بهمن صالحی؛

بخش خصوصی در پروژه های انرژی دست و پا می زند

دبیر کل انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی گفت: در حال حاضر مشکلات کشور فعالیت های بخش خصوصی را ناکارآمد می کند و برای حل آن معاون اول رئیس جمهور باید پیگیری های لازم را انجام دهد.

نشست سازمان توسعه تجارت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، دبیر کل انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در نشست هم اندیشی سازمان توسعه تجارت با فعالان صادرات خدمات فنی و مهندسی با اشاره به اینکه مشکلات خدمات فنی و مهندسی باید در سطح معاون اول رییس جمهوری دنبال شود، گفت: در حال حاضر مشکلات کشور فعالیت های بخش خصوصی را ناکارآمد می کند.

بهمن صالحی با بیان اینکه کشور در های انرژی قرار دارد اما بخش خصوصی در پروژه های این بخش دست و پا می زند، اظهار کرد: متاسفانه در کشور به مزیت های نسبی انرژی و نیروی انسانی ماهر توجه نمی شود، این در حالی است که اقتصاد کشور می تواند از این مزیت ها بهره مند شود.

او با اشاره به اینکه سازمان توسعه تجارت باید حضور شرکت های بخش خصوصی در پروژه های خارجی را ریل گذاری کند، گفت: وجود یک سازمان طویل و عریض به صادرات خدمات فنی و مهندسی درصورتی که روابط منقطع باشد کمک کننده نیست و همواره تشکل ها هیات های را اعزام می کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه