سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

همتی:

رویه موجود در بازار ارز نمی تواند واقعی و پایدار باشد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: رویه موجود در بازار ارز نمی تواند واقعی و پایدار باشد.

همتی

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در یادداشت جدید اینستاگرامی خود به بیان نکاتی در خصوص بازار پول و ارز پرداخت و اعلام کرد: رویه موجود در بازار ارز نمی تواند واقعی و پایدار باشد.

او در تشریح وضعیت بازار ارز اینطور توضیح داده که "طی دو هفته اخیر به دلایلی که همگان واقفند، انتظارات غیرواقعی در بازار ارز ایجاد و عمدتاً در برخی فضاهای دلالی و سفته بازی به آن دامن زده شد. با اطلاعاتی که از توانایی ها ، امکانات و ذخایر ارزی کشور و ارز صادراتی دارم، این روند نمی تواند واقعی و پایدار باشد، چراکه تغییر خاصی در متغییرهای کلیدی اتفاق نیفتاده است".

همتی همچنین درباره تأمین ارز کالا‌های اساسی نیز اعلام کرد: از ابتدای سال علاوه بر تامین بیش از ۱۰ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی و دارو و تجهیزات پزشکی، توسط بانک مرکزی حدود ۱۵ میلیارد دلار نیز در چهارچوب سامانه نیما برای واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی و سایر کالا‌های ضروری تأمین شده است. این روند به امیدخدا و با ادامه تلاش‌های صادرکنندگان با قدرت تداوم خواهد یافت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه