سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

وزیر مسکن سوریه تشریح کرد؛

جزئیات نحوه همکاری بخش خصوصی ایران در سوریه / حذف مناقصه برای مشارکت ایرانی ها

سهیل محمد عبدالطیف گفت: شرکت های ایرانی نیاز به حضور در مناقصه ها را ندارند و مستقیم می توانند در پروژه های سوریه مشارکت کنند.

نشست اتاق بازرگانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، سهیل محمد عبدالطیف وزیر مسکن سوریه با اشاره به اینکه در تفاهمنامه ای با همکاری ایران خواهیم داشت شرکت های ایرانی در اولویت قرار خواهند گرفت، گفت: درباره ضمانت نامه های بانکی باید مذاکره و توافق های لازم انجام شود و این موضوع تنها مربوط به وزارتخانه مسکن نمی شود، بلکه شامل همکاری با سایر وزارتخانه ها خواهد شد.

او با بیان اینکه شرکت های ایرانی نیاز به حضور در مناقصه ها را ندارند، اظهار کرد: شرکت های ایرانی مستقیم می توانند در پروژه های سوریه مشارکت کنند.

امکان مشارکت در ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت

همچنین مازن لحم معاون وزیر مسکن سوریه با اشاره به اینکه فرصت های سرمایه گذاری در سوریه از طریق سازمان توسعه مسکن و املاک زیر مجموعه وزارت مسکن انجام خواهد شد، گفت: طبق قوانین و مقررات سوریه شرکت های فعال در حوزه ساخت و ساز امتیازهای دارند. 

او با تاکید بر اینکه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در حلب و حیدریه در حال ساخت است که سرمایه گذاران می توانند به این پروژه ها ورود کنند، افزود: قانون امکان تاسیس شرکت های خارجی در بخش ساخت و ساز را صادر کرده است، اما این شرکت ها باید ۵ سال سابقه داشته باشند و ضمانت نامه با ارزش ارائه دهند،  همچنین شرکت های خارجی می توانند با مشارکت بخش خصوصی سوریه شرکت جدیدی را تاسیس کنند.

او تصریح کرد: هیچ شخص حقیقی نمی تواند بیش از ۵ درصد سرمایه شرکت مشترک را داشته باشد، همچین شخص حقوقی نمی تواند بیش از ۴۰ درصد سرمایه شرکت مشترک را در اختیار بگیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه