سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

رییس کمیته نرم افزار نظام صنفی رایانه؛

همکاری ایران و عراق در فناوری می تواند یک میلیون شغل ایجاد کند

امامی گفت: با توجه به اینکه ۴ هزار شرکت فناوران در ایران فعال هستند و سالانه ۳۵ هزار نفر در رشته های مرتبط با فناوری در ایران فراغ التحصیل می شوند همکاری ایران با عراق می تواند به یک میلیون شغل ختم شود.

نرم افزار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، رییس کمیته نرم افزار نظام صنفی رایانه در نشست با وزیر ارتباطات عراق با اشاره به اینکه ۳۰۰ میلیون دلار گردش مالی شرکت های نرم افزاری ایران در سال است، گفت: در حال حاضر پیش بینی می شود سال آینده شرکت های که در زمینه بازی فعالیت می کنند ۸۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته باشند.

امامی با تاکید بر اینکه شرکت های ایران در بخش های مختلف بازار حضور دارند، تصریح کرد: شرکت های ایرانی با توجه به نیاز بازار نرم افزار ها را بومی کردند و همکاری گسترده ای با سازمان های دولتی دارند.

او با بیان اینکه شرکت های ایرانی با استفاده از توانمندی داخلی نرم افزارهای خارجی را پیاده سازی کرده اند، اظهار کرد: در قرن ۲۱ شرکت ها بدون مدیریت فرایندی به موفقیت دست پیدا نمی کنند، از این رو نرم افزارها در تسهیل و بازبینی فرایندها موثر هستند.

رییس کمیته نرم افزار نظام صنفی رایانه با تاکید بر اینکه کار گروه های مختلفی در زمینه نرم افزار فعال هستند، گفت: در حال حاضر بیش از یک میلیون نفر در حوزه آی تی فعال هستند که سالانه ۳۵ هزار نفر در رشته های مرتبط با آی تی فارغ التحصیل می شوند و ۴ هزار شرکت موثر در این بخش فعالیت می کنند، از این رو همکاری ایران و عراق در زمینه فناوری می تواند به ایجاد یک میلیون شغل ختم شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه