سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

از سوی وزارت نیرو اعلام شد؛

۸۰ درصد کشور در منطقه خشک قرار دارند

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان آب و آبفا وزارت نیرو گفت: حدود ۸۴.۵ درصد از کشور در منطقه خشک و فراخشک قرار گرفته که این مساله مشکلات متعددی را برای تامین آب به وجود آورده است.

آب

به گزارش خبرگزاری موج، صدیقه ترابی امروز در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی آب و فاضلاب با بیان ایکه منابع آب تجدید شونده در ایران حدود ۲۵ درصد متوسط جهانی است اظهار کرد: تنها ۱۵.۵ درصد کشور در مناطق مرطوب و نیمه مرطوب قرار گرفته و متوسط بارش در کشور تنها حدود ۲۰۰ میلیمتر است.

وی در خصوص مزایا و معایب انتقال آب گفت: در کشور مصر گفته می‌شد که نباید هیچ گونه انتقال بین حوزه‌ای صورت گیرد و تمام افراد باید در اطراف نیل حاضر شوند اما زمانی که جمعیت در این نقطه افزایش یافت مصر مجبور شد تا شرایط را در دیگر نقاط این کشور برای زندگی شهروندانش فراهم کند.

وی افزود: باتوجه به اینکه در ایران ۱۵ درصد از نقاط کشور در منطقه مرطوب قرار دارد انتقال جمعیت به این مناطق بسیار سخت است، لذا باید از مکانیزم های بین حوزه ای توزیع مکانی استاندارد انتقال آب استفاده کنیم.

وی با اشاره به آخرین مصوبه دولت در این حوزه گفت: طبق این مصوبه می بایست انتقال آب تنها با هدف شرب صورت بگیرد لذا با این توضیحات می توان نتیجه گیری کرد که انتقال آب اگر به درستی صورت گیرد می تواند راهگشا باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه