سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

آبیاری نشدن ۶۰ درصد مزارع شادگان به علت خشکسالی

معاون فرماندار شادگان گفت: از ۲۱ هزار و۸۰۰ هکتار اراضی حوزه جراحی شادگان ۶۰ درصد بر اثر بی آبی و خشکسالی بدون آبیاری رها شدند.

خشکسالی مزاررع شادگان

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، نعمت اله آلبوغبیش پیش از ظهر امروز در جلسه شورای کشاورزی شهرستان شادگان  با ارائه گزارشی از وضعیت خشکسالی و مزارع کشاورزی شهرستان اظهار کرد: از ۲۱ هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی کشت شده در حوزه جراحی شادگان ۶۰ درصد مزارع گندم، جو و کلزا بدون آبیاری رها شدند.

وی  تصریح کرد: در سال زراعی جاری در دو حوزه کارون و جراحی در این شهرستان ۲۶ هزار و ۵۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت رفته که از این مقدار ۲۱هزار و ۸۰۰ هکتار در حوزه جراحی شامل ۱۸ هزار هکتار گندم، سه هزار و ۵۰۰ هکتار جو و ۳۰۰ هکتار کلزا و در حوزه کارون چهار هزار و ۷۵۰ هکتار شامل سه هزار و ۲۰۰ هکتار گندم یک هزار و ۲۰۰ هکتار جو و ۳۵۰ هکتار کلزا کشت شده است.

معاون فرماندار شادگان با اشاره به اینکه مزارع کشت شده در شادگان تحت حمایت بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته است، ابراز امیدواری کرد در صورت رسیدن آب رها سازی شده از سد مارون در هفته جاری، بتوانیم ۴۰ درصد مزارع باقیمانده سبز شادگان که حدود ۹ هزار هکتار است را آبیاری کنیم.

آلبوغبیش در پایان گفت: با دستور مستقیم  استاندار در جلسه مدیریت بحران آب هفته گذشته،  فرمانداران شهرستان های بالادست مکلف شدند با تشکیل اکیپ های ویژه همکاری همه جانبه در راستای رساندن آب به مزارع شادگان را در اولویت کاری خود قرار دهند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه