سرخط خبرها
  • باشگاه پرسپولیس: مذاکرات با گزینه سرمربیگری در چارچوب منافع باشگاه دنبال می‌شود
  • موزه قرآن و هدایای رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی بازگشایی شد
  • مقام یمنی: رهبر شهید ایران الگویی منحصر به فرد در تاریخ هستند
  • صلاح: وقت لذت بردن از صعود به یک‌هشتم است/یکی از بهترین روزهای زندگی‌ام را تجربه کردم
  • یک دانشجوی نیجریه‌ای: ما را از پدرمان جدا کردند
  • دنیامالی: مدال می‌گیریم تا روح رهبر شهید را شاد کنیم؛ فرامین ایشان را اجرا خواهیم کرد
  • ناجا: بارزه با مواد مخدر دفاع از سلامت اجتماعی است
  • فیلسوف روس: ایران با رهبری آیت‌الله خامنه‌ای برابر غرب قهرمانانه ایستاد و پیروز شد
  • دانش‌آموز جوانرودی به عنوان مشاور وزیر آموزش و پرورش منصوب شد
  • پزشکیان: پرچمی که رهبر قائد شهید برافراشت، برزمین نخواهد ماند
  • رسانه های میهمان: حضور هییت های رسمی از ۱۰۰ کشور، نشان وحدت با ایران است
  • ستاد برگزاری مراسم: ساعت به ساعت موج حضور مردمی بیشتر می شود
  • وزیر فرهنگ: هیچکس به اندازه رهبر شهید به سینما باور نداشت/ایران از نظر ایشان یعنی هنر
  • مدیریت کم‌ نظیر در سیل خروشان جمعیت، مصلی ۵ نوبت تکمیل و تخلیه شد
  • راهور: تمام مسیرهای ورودی ۱۴ گانه باز است
  • برنامه تشییع و بدرقه رهبر شهید در قم اعلام شد
  • عکاسان خارجی: زیباترین صحنه هایی از وحدت را ثبت کردیم
  • تکذیب شایعه نیویورک‌تایمز درباره نامه همتی به رهبر انقلاب
  • طعنه تحلیلگر انگلیسی به ترامپ: جرأت داری به ایران حمله کن
  • دختر سنگین وزن ایرانی، رکوردار روپایی ایران شد

مشاور رییس کل سازمان خصوصی سازی:

حضور بخش خصوصی در دولت یازدهم به ۶۵ درصد رسیده است

مشاور رییس کل سازمان خصوصی سازی گفت: نرخ حضور بخش خصوصی واقعی در دولت یازدهم به بیش از ۵. ۳ برابر افزایش یافته است.

مشاور رییس کل سازمان خصوصی سازی

به گزارش خبرگزاری موج، سید جعفر سبحانی در برنامه «روی خط اقتصاد»افزود: قبل از آغاز به کار دولت یازدهم نرخ حضور بخش خصوصی در مجموعه واگذاری ها ۱۸ درصد بود که در در دولت یازدهم به ۶۵ درصد رسیده است.

وی اظهار داشت: رشد 3.5 برابری حضور بخش خصوصی واقعی در واگذاری ها ناشی از عوامل مختلف به ویژه فراهم شدن تسهیلات بیشتر برای بخش مزبور بوده است.

مشاور رییس کل سازمان خصوصی سازی گفت: در حال حاضر تقسیم بندی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی در کشور به نحوی است که بخش خصوصی واقعی بتواند بیشتر در امور مشارکت داشته باشد.

وی افزود: برای مثال اگر در یک بنگاه و شرکتی بخش شبه دولتی و بخش خصوصی هر دو متقاضی خرید سهام باشند برای بخش خصوصی واقعی هم مدت بازپرداخت اقساط یک سوم اضافه تر و هم نرخ سود فروش اقساطی با سه درصد کاهش به 11 درصد خواهد رسید.

سبحانی تصریح کرد: در مجموع با ارائه تسهیلات متنوع نرخ حضور بخش خصوصی واقعی در دولت یازدهم به بیش از 3.5 برابر دولت قبل رسیده است.

مشاور رییس کل سازمان خصوصی سازی درادامه ضمن اشاره به اینکه امسال 337 بنگاه اقتصادی در فهرست واگذاری های سازمان مزبور قرار دارد، افزود: طبق معمول در شش ماهه نخست سال حجم فعالیت های اقتصادی نسبت به شش ماهه دوم سال کمتر است.

وی اضافه کرد: مجامع عمومی شرکت اغلب در تیرماه برگزار می شود و قبل از برگزاری مجامع کمتر می توان بنگاه ها را واگذار کرد به همین سبب، واگذاری ها در نیمه نخست سال رقم قابل توجهی نخواهد بود.

سبحانی از واگذاری 430 میلیارد تومانی با احتساب بخش تهاتر در سال گذشته و یادآور شد: پارسال از جمله موفق ترین سال های خصوصی سازی در ایران بود و سازمان توانست 99 درصد به اهداف بودجه تکلیفی خود دست پیدا کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه