سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در گفت‌وگو با موج

مردم گوشت و مرغ را گران نخرند/ مرغ کیلویی ۷ هزار تومان و گوشت گوساله ۳۱ هزار تومان

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، گفت: هیچ کمبودی در عرضه مرغ و گوشت قرمز در کشور در ایام تعطیل نوروز وجود ندارد و مرغ گرم در کشور کیلویی ۷ هزار تومان و گوشت گوساله کیلویی ۳۱ هزار تومان عرضه می‌شود.

مرغ

عباس ولی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج، درمورد آخرین وضعیت تامین گوشت قرمز و مرغ در بازار کشور اظهار داشت: با توجه به افزایش مصرف در تعطیلات نوروز توزیع مرغ منجمد با قیمت کیلویی ۵۷۰۰ تومان را در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار در دستور کار داریم که استقبال خوبی هم از آن شده است.

وی اضافه کرد: تا به امروز ۱۵ هزار تن مرغ منجمد در تعطیلات عید فروش رفته است و سردخانه‌های شرکت پشتیبانی امور دام آمادگی آن را دارد که مرغ منجمد با کیفیت صادراتی را به هر میزان لازم در اختیار سازمان‌های دولتی و دانشگاه‌ها به قیمت ۵۳۰۰ تومان تحویل دهد.

ولی در پاسخ به اینکه در برخی از نقاط پایتخت قیمت مرغ به کیلویی ۸۵۰۰ تومان رسیده است، با تکذیب این موضوع گفت: نمی‌توان گران‌فروشی برخی مغازه‌داران را به حساب کمبود یا افزایش قیمت مرغ گذاشت چرا که مرغ گرم به وفور در بازار عرضه می‌شود و قیمت عمده‌ فروشی آن امروز در میدان بهمن ۶۳۰۰ تومان بوده که در مغازه‌ها کیلویی ۷۱۰۰ تومان به مردم عرضه می‌شود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام همچنین از توزیع گوشت گرم گوساله در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به قیمت ۳۱ هزار تومان خبر داد و گفت: گوشت منجمد وارداتی نیز کیلویی ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان از همین طریق عرضه می‌شود.

وی به مردم اطمینان خاطر داد که هیچ کمبودی در تامین گوشت و مرغ در ایام تعطیل نوروز در تمام کشور وجود ندارد و خریداران هرگونه افزایش قیمت این محصولات به بهانه کمبود عرضه را به تعزیرات اطلاع دهند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه