سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

معاون وزیر نفت:

ترامپ نمی‌تواند توسعه صنعت گاز ایران را متوقف کند

معاون وزیر نفت با اشاره به این که لحن تقابلی ترامپ نمی تواند شرکت های خارجی را از سرمایه‌گذاری در این بازار بازدارد گفت: بخش انرژی ایران از جنبه تجاری آنقدر برای دنیا فریبنده است که نمی تواند از آن چشم پوشی کند.

معاون وزیر نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری دیلی استار، ایران با جدیت تلاش می کند تا جای پای خود در  بازار جهانی انرژی را محکم تر کنند و اجازه نمی دهد لحن تقابلی دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید آمریکا این کشور را از این هدف باز دارد. به گفته امیرحسین زمانی نیا، معاون وزیر نفت ایران، لفاظی های سیاسی بعید است که بتواند مانع ملموسی را بر سر راه بلندپروازی ایران برای پیوستن به روسیه و نروژ یعنی کشورهای عمده صادر کننده گاز ایجاد نماید.

ایران دارای حدود ۷ تریلیون دلار ذخایر گازی است و درهایش به روی شرکت هایی که علاقمند به بهره برداری از این منابع هستند باز است. زمانی نیا معتقد است این ارقام بالا بدان معناست که بخش انرژی ایران از جنبه تجاری آنقدر برای دنیا فریبنده است که نمی تواند از آن چشم پوشی کند.

زمانی نیا هفته گذشته در مصاحبه ای در حاشیه نشست ال ان جی و گاز ایران در فرانکفورت گفت: «نگرانی هایی وجود دارد و سرمایه بین المللی کمیاب است، اما پروژه های ما و فضای سرمایه گذاری ما به اندازه ای جذاب است که ما فکر نمی کنیم با مشکل عمده ای مواجه باشیم.»

وی افزود: «ما فکر نمی کنیم که دولت جدید آمریکا مشکل عمده ای در بخش نفت و گاز ایجاد کند.»

زمانی نیا گفت، فعالیت های سیاسی بین المللی در حال ایجاد یک «سکسکه موقت» در بخش سرمایه گذاری است، اما سود فعالیت در بخش گاز ایران به اندازه کافی بالا هست تا به افراد انگیزه بدهد بر اختلافات خود غلبه کنند.

حمید سورقلی، تحلیلگر مسائل انرژی در موسسه انرژی پایونیرز گفت، این احتمالا درست است و ایران همچنان برای سرمایه گذاران روسی و چینی جذابیت دارد.

این تحلیلگر انرژی در ادامه گفت: «ترامپ تاثیری بر این روند کلان نخواهد گذاشت، بلکه تنها می تواند بر کمیت اهداف به دست آمده تاثیر بگذارد... ابهام های داخلی و سیاسی کردن بحث ها از جمله در مورد قیمت گاز صادراتی می تواند تاثیر بیشتری داشته باشد.»

به گفته علی امیرانی، مسئل بازاریابی شرکت ملی صادرات گاز ایران، هنوز بحث هایی در داخل کشور در مورد اینکه بهترین استفاده از گاز طبیعی چیست وجود دارد. استفاده از گاز در میادین نفتی یا در نیروگاه های تولید برق ممکن است بیشتر از صادرات گاز با قیمت های پایین فعلی به نفع اقتصاد کشور باشد.

امیرانی افزود: «در حال حاضر در بازار بین المللی قیمت ها چندان جذاب نیست و این حداقل تا سال ۲۰۲۴ ادامه خواهد داشت... این مسئله ما را تشویق می کند تا به فرصت های موجود در داخل ایران فکر کنیم.»

به گفته سیامک ادیبی، رئیس بخش گاز خاورمیانه موسسه اف جی ای، با دسترسی به تکنولوژی های بیشتر ایران می تواند تا سال ۲۰۳۰ روزانه تا ۱۷۰ میلیون متر مکعب گاز صادر کند که عمدتا به کشورهای خاورمیانه خواهد بود. بدین ترتیب بر اساس آمارهای بی پی، ایران به پنجمین صادر کننده گاز در جهان پس از روسیه، نروژ، کانادا و قطر تبدیل خواهد شد.

زمانی نیا گفت، ایران برای توسعه پروژه های نفت و گاز پیشنهادی خود به ۷۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز دارد و نیمی از این رقم در طی «چند ماه آینده» می تواند تامین شود. وی افزود، اولین خط لوله گاز ایران آماده ارسال گاز به عراق است و دومین خط لوله به بصره دو یا سه ماه دیگر آغاز به کار خواهد کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه