سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

فرمانده سپاه ناحیه خمینی شهر :

زخم زبان زدن به خانواده های شهدا کاری بس سخیف است

فرمانده سپاه ناحیه خمینی شهرگفت: زخم زبان زدن به خانواده های شهدا که هنوز پیکر شهیدشان در خاکریز دشمن جامانده بسیارسخیف است.

سپاه خمینی شهر 2

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ کریمیان در دیدار با خانواده شهید بدیحی گفت: شهدا جان خود را در راه ارزش‌های اسلام و نظام تقدیم کردند و بازدید از خانواده های شهدا کمترین کاری است که می توان در پاسداشت یاد شهدا انجام داد.

وی با توجه به بیان وقایع حماسه کربلا و شجاعت بانوی دشت کربلا که در دربار یزید با قاطعیت اعلام کرد ما رایت الا جمیلا افزود: زخم زبان زدن به خانواده های شهدا سخیف ترین عملی است که برخی افراد دانسته یا نا دانسته این عمل را انجام می دهند.

فرمانده سپاه ناحیه خمینی شهر  بیان کرد: در حال حاضر خانواده هایی هستند که پیکر مطهر شهیدشان هنوز در خاکریزهای دشمن جامانده و حاضرند هستی خود را داده ودر عوض قطعه استخوانی از پیکر فرزندان برومندشان به دستشان برسد.

کریمیان اذعان کرد: اگر ما وجودی داریم، به برکت خون شهدا و دعای خانواده های شهیدان است و وظیفه آحاد افراد جامعه تلاش جهت استمرار و تداوم  فرهنگ ایثار شهادت است.

در ادامه حاج اسماعیل محمدی دبیر مجمع رزمندگان شهرستان خمینی شهر و جانباز دوران دفاع مقدس از خصوصیات شهید محسن بدیحی سخن گفت و اظهار کرد: محسن نمونه ای از اخلاق حسنه و از بچه های فعال محله جوی آباد بود.

وی یادآورشد: پدر شهید محسن  که به رحمت خدا رفته ، همیشه از خاص بودن این فرزندش سخن می گفت و او را جدای از دیگران می‌دانست.

مهدی بدیحی برادر شهید در ادامه بیان کرد: محسن در سن ۱۵ سالگی راهی جبهه ها شد و در گردان یونس حضور داشت.

وی در ادامه تشریح کرد:  محسن توسط شلیک گلوله توپ هنگام زدن تیربار دشمن به شهادت رسید و پیکر مطهرش بعد از ۱۱ سال به وطن بازگشت.

گفتنی است؛ شهید محسن بدیحی در عملیات کربلای چهار  سال ۱۳۶۵ در سن ۱۸ سالگی در عملیات ازاد سازی منطقه ام الرساس به شهادت رسید.

سپاه خمینی شهر .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • ناشناس

    بنویسید محله جوی آباد قدیم