سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

در راستای بررسی مشکلات و دغدغه های ارتباطی شهرستان های اصفهان انجام شد؛

سفر یک روزه مدیر مخابرات اصفهان به شهرستان نطنز

مدیر مخابرات منطقه اصفهان، در راستای بررسی مشکلات و دغدغه های ارتباطی شهرستان های استان، در سفری یکروزه به نطنز با مسئولین این شهرستان دیدار کرد.

مخابرات نطنز

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، اسماعیل قربانی در حاشیه این سفر، در دیدار با  رحمت الله فیروزی پور نماینده مردم حوزه انتخابیه نطنز و قمصر در مجلس، رمضانعلی فردوسی فرماندار  و احمدرضا اصغری بخشدار بادرود ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت مخابراتی شهرستان نطنز، گفت: هماهنگی، همدلی و مشارکت مردم و حاکمیت، اصلی ترین  راه حل رفع مشکلات ارتباطی و توسعه زیرساختهای لازم برای تحقق دولت الکترونیک و شهر هوشمند است که امیدواریم در سایه تشکیل دولت جدید محقق شود.

وی افزود: بحمدالله در طی سال های اخیر، با تلاش همکاران ما در مخابرات منطقه اصفهان ،  اقدامات بسیار خوبی در راستای توسعه شبکه ثابت و سیار در شهرستان های استان صورت گرفته که نمونه های عینی آن در شهرستان نطنز قابل مشاهده است.

گفتنی است؛ بازدید از قسمت های مختلف ادارات مخابرات نطنز و بادرود و زیارت امامزاده آقا علی عباس از دیگر برنامه های مدیر مخابرات منطقه اصفهان در این سفر یک روزه بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر