سرخط خبرها
  • نقشه راه سه‌مرحله‌ای ایران برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری
  • در همان روز، بازی فینال: اسپانیا - آرژانتین، ساعت ۲۲:۳۰، ورزشگاه مِت‌لایف نیوجرسی
  • یکشنبه ۲۸ تیر: بازی رده‌بندی: فرانسه - انگلیس، ساعت ۰۰:۳۰، ورزشگاه هارد راک میامی
  • سردار محبی: دشمن تصور نکند که می تواند جنگ را فرسایشی کند
  • تخصیص ۲ میلیارد دلار ارز به صنعت
  • ۷۵ درصد پسماندهای کشور دفن می‌شود
  • امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در ۴ استان لغو شد
  • ایمنی خودرو پس از خطای انسانی، مهم‌ترین عامل تصادفات است
  • تردد از مسیر موردتأیید آمریکا در تنگه هرمز به صفر رسید
  • رئیس انجمن صنعت تایر: خودروسازان ۶ همت به این صنعت بدهکارند
  • والیبال نشسته ایران آمریکا را در هم‌ کوبید
  • نرخ بلیت پروازهای اربعین به‌زودی اعلام می‌شود
  • وزارت جهاد: با واردات روغن و خوراک دام فشار بر منابع آبی را کم می‌کنیم
  • شخم‌زدن ورزشگاه آزادی زیر ذره‌بین مجلس
  • آغاز دور جدید حملات اینترنشنال به ایست‌های بازرسی
  • بازار نفت در آستانه تهی شدن با بسته شدن مجدد هرمز
  • توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان
  • انتقاد وزارت صمت از فرمول قیمت‌گذاری خودرو
  • کشف ۱۸۷ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در دو واحد صنعتی در استان تهران
  • ۵ بانک جدید به شبکه خرید اسکناس حاصل از صادرات پیوستند

آغاز بازسازی تعداد ۲۰۰ واحد در کنارک

مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان گفت: بازسازی تعداد ۲۰۰ واحد از سیل مرداد ماه ۱۴۰۱ در کنارک آغاز شد.

بیک مداح

به گزارش خبرگزاری موج سیستان و بلوچستان؛ مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب گفت: علاوه بر بازسازی واحدهای سیل دی ماه ۱۴۰۰ ، بازسازی این تعداد واحد آغاز شده است که ۶۰ واحد آن در مرحله اجرای فونداسیون و ستون قرار دارند.

 بیک مداح گفت : پیشرفت بیش از ۸۵ درصدی در بازسازی واحدهای خسارت دیده از سیل دی ماه ۱۴۰۰ در کنارک وجود دارد که ۴۳۰ واحد مسکونی خسارت دیده سیل دی ماه ۱۴۰۰ در کنارک تکمیل و تحویل متقاضیان شده است و پیش بینی می شود بازسازی باقیمانده واحدها نیز حداکثر تا چند ماه آینده خاتمه یابد.

 بیک مداح گفت : در سیل دی ماه ۱۴۰۰ شهرستان کنارک تعداد ۶۰۰ واحد خسارت دیده شهری و ۱۸۰ واحد خسارت دیده روستایی شناسایی و کار بازسازی آنها در حال انجام است.

وی ادامه داد : در این سیل ۵۳۰ واحد تعمیری نیز در شهر و روستاهای کنارک شناسایی شد. مدیر کل بنیاد مسکن استان گفت : به متقاضیان بازسازی ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نیز بلاعوض پرداخت شده است.

وی گفت : شهرستان کنارک با بیش از ۹۰ درصد ، بیشترین درصد شاخص مقاوم سازی را در استان به خود اختصاص داده است. وی ادامه داد : در بازسازی ، مسکن روستایی و ساماندهی حاشیه شهرها بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به دنبال مقاوم سازی است تا در حوادث از هرخطری پیشگیری شود.

مدیر کل بنیاد مسکن استان گفت: در سیستان و بلوچستان سالانه به طور میانگین بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی مقاوم احداث می شود که مشارکت مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بیک مداح گفت: در اجرای پروژه های سطح استان تاکید بر استفاده از مصالح و نیروی بومی است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه