سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر:

کشف ۲۳تن چوب بلوط قاچاق در خمینی شهر

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از کشف وذغال بلوط قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد ریال از یک کارگاه غیر مجاز تولید ذغال خبر داد.

چوب قاچاق

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ غلامرضا براتی بیان داشت: مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر با اشرافیت و هوشمندی بالای خود از  دپوی مقدار زیادی چوب بلوط قاچاق در یک کارگاه غیر مجاز تولید ذغال در شهر "درچه" این شهرستان  مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران پس از کسب اطلاعات لازم  طی هماهنگی با مرجع قضائی به محل اعزام و در بازرسی از این کارگاه  ۲۳ تُن چوب و ذغال بلوط جنگلی  که به صورت قاچاق تهیه شده بودند را کشف کردند .

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر با اشاره به این که کارشناسان ارزش محموله چوب مکشوفه را ۴۰ میلیارد ریال برآورد کردند گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

این مقام انتظامی در پایان با بیان اینکه قاچاق چوب توسط افراد سودجو به منابع طبیعی و سرمایه ارزشمند ملی ضربه وارد خواهد کرد و پلیس با قاطعیت با مجرمان در این حوزه برخورد خواهد کرد از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک در این خصوص مراتب را سریعا از طریق سامانه ارتباطی۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه