سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

اجرای دور جدید آموزش رفتارهای ترافیکی در مدارس قم

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: آموزش رفتارهای ترافیکی به دانش آموزان در دستور کار واحد آموزش سازمان ترافیک قرار دارد.

مدارس قم

به گزارش خبرگزاری موج قم، حسین شعبان زاده مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با اعلام خبر اجرای دور جدید آموزش‌های رفتار ترافیکی در مدارس، اجرای مجموعه برنامه‌های آموزشی بخصوص برای پایه‌های ابتدایی را دارای اثرات بلندمدت عنوان کرد.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم ادامه داد: در این دوره‌های کوتاه آموزشی که با مشارکت پلیس راهور استان در حال برگزاری است؛ به نسبت سن مخاطبین، موضوعات مختلف ترافیکی شامل آشنایی با تابلوها و علائم، رعایت موارد ایمنی در خودرو، روش‌های ایمن تردد در خیابان و .. به دانش آموزان آموزش داده می‌شود.

وی با اشاره به استقبال خوب مدارس از این طرح، اولویت اجرا را در مدارس مقاطع ابتدایی اول و دوم عنوان کرد و افزود: آموزش پایه به دانش آموزان مفیدتر و اثربخشی طولانی‌مدت را در پی خواهد داشت و البته در سازمان ترافیک نسبت به موضوع آموزش، حساسیت و برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفته که این دوره‌ها شامل رانندگان خودرو و موتور سیلکت ها هم خواهد بود.

شعبان زاده حضور و برگزاری دوره آموزشی توسط اتوبوس فرهنگ شهروندی سازمان ترافیک مخصوص راکبین موتورسیکلت را نیز در این خصوص ارزیابی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه