سرخط خبرها
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند
  • پنتاگون درخواست بودجه از کنگره کرد
  • با اعلام فیفا: مسی به عنوان بهترین بازیکن هجومی دور نخست مرحله گروهی جام جهانی شناخته شد
  • غیبت مشکوک لوکاکو، قبل از بازی با ایران
  • دو قلاده یوز آسیایی ناشناس در ایران دیده شد
  • صدای شکایت ایران در جام جهانی پیچید
  • حکم پرونده کنسرت کاروانسرا صادر شد: شلاق، ممنوع‌الخروجی و محرومیت هنری
  • تبلیغ ۱۹ کالای آسیب رسان به بخش سلامت ممنوع‌ اعلام شد
  • کسری طارهری با قراردادی یکساله و بصورت قرضی به پرسپولیس پیوست
  • ترامپ به اکسیوس: رابطه من با نتانیاهو خوب است، اما باید او را تا حدودی عاقل نگه داریم
  • ژاپن: آخرین کشتی ما با هماهنگی ایران از خلیج فارس خارج شد

مدیرکل گمرکات قم:

ظرفیت‌های صادراتی قم در حوزه کفش بسیار مطلوب است

مدیرکل گمرکات قم با اشاره به این که ظرفیت‌های صادراتی استان در حوزه کفش و صندل بسیار مطلوب است، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته و با انجام اقدام‌های لازم، صادرات قم در این بخش طی سالجاری، افزایش قابل توجهی خواهد یافت.

صادرات قم

به گزارش خبرگزاری موج قم، اسفندیار دریکوندی  مدیرکل گمرکات قم بیان داشت: در همین رابطه تنها در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۸۸ هزار و ۶۴۵ هزار دلار کفش و صندل از طریق گمرکات استان قم به بازار کشورهای هدف صادر شد و این محصول در جدول برترین اقلام صادراتی استان طی مدت یاد شده، رتبه سوم را کسب کرد.

وی با اشاره به این که کفش و صندل قم می‌تواند در بازارهای بین‌المللی با محصولات مشابه رقابت کند، افزود:‌ وجود تعداد قابل توجهی از واحدهای تولید کننده کفش و صندل در قم از جمله عوامل موفقیت استان در صادرات این محصول است که باید از چنین ظرفیتی برای توسعه صادرات به بهترین شکل استفاده کرد.

وی ادامه داد:‌ توسعه فعالیت‌های تجاری و افزایش درآمدهای استان در این بخش از مهمترین برنامه‌ها و رویکرد اصلی گمرکات قم در سال‌جاری است که این موضوع در قالب راهبردهای اقتصادی استان دنبال می‌شود.

گفتنی‌است در فروردین‌ماه سال‌جاری ۲۱ میلیون و ۱۶۶ هزار و ۶۲۲ دلار کالا از گمرکات این استان به بازارهای جهانی صادر شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، بیش‌از ۱۰ درصد رشد داشته‌است.

خوشه‌ کفش ماشینی از جمله خوشه‌های صنعتی موفق درقم است و فعالان این حوزه با استفاده از ظرفیت‌های قابل توجه استان در صنعت کفش، محصولات تولیدی خود را به بازارهای داخلی و بین‌المللی صادر می‌کنند؛ حدود ۳۰۰ واحد تولیدی در صنعت کفش قم فعال است، همچنین این صنعت در استان حدود ۱۰ هزار شغل مستقیم و ۲۵ هزار شغل غیرمستقیم به وجود آورده‌است.

در بخش صنعت قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه