سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

حجت الاسلام والمسملین محمد عبادی زاده:

مبارزه با فساد به قاطعیت نیاز دارد

نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: مبارزه با فساد با وجود برخی مخالفت‌ها، سپردن امور اداره کشور به افراد مطمئن و قاطعیت همراه با دقت در مبارزه با فساد از محورهای مهم مبارزه با فساد است.

امام جمعه

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حجت الاسلام والمسملین محمدعبادی زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان در جمع نمازگزاران بندرعباس اظهار داشت: در شرایطی که جهان در اوج نامردی جریان مقاومت در منطقه را تنها گذاشت و همه دنیا و جهان عرب نظرشان بر رفتن بشار اسد بود، ایران با قاطعیت از جریان مقاومت حمایت کرد.

خطیب جمعه بندرعباس تصریح کرد: رهبر انقلاب سوریه را حلقه اتصال به جریان مقاومت فلسطین می دانند و این راهبرد و نگاه اجرا شد.

وی گفت: اتحادیه عرب نیز به تازگی اشتباه خود در طرد بشار اسد و سوریه را پذیرفته و این اشتباه را اعلام کرده است.

رییس شورای فرهنگ عمومی هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود تاکید مجدد رهبری بر مبارزه با فساد را مهم دانست و اضافه کرد: ۲۰ سال قبل رهبری معظم انقلاب این هشدارها را در قالب هشت محور اعلام کردند که متأسفانه مورد توجه قرار نگرفت و اکنون دوباره آن را مطرح کرده‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده با اشاره به محورهای مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در مبارزه با فساد خاطرنشان کرد: مبارزه با فساد با وجود برخی مخالفت‌ها، سپردن امور اداره کشور به افراد مطمئن و قاطعیت همراه با دقت در مبارزه با فساد، از محورهای مهم مبارزه با فساد است.

وی پرهیز از کارهای تبلیغاتی و مبارزه شعارگونه با فساد و برخورد یکسان با افراد در تمامی رده ها و جایگاه ها را از دیگر موارد مهم در مبارزه با فساد دانست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه