سرخط خبرها
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

۳۰ بانوی جزیره هنگام گواهی ثبت دائم شناور دریافت کردند

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از صدور گواهی ثبت دائم شناورهای ۳۰ بانوی دریانورد صیاد جزیره هنگام خبر داد.

جزیره هنگام

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حسین عباس‌نژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار داشت: این اقدام در راستای هماهنگی صورت گرفته و مجوزهای صادره شیلات استان پس از بررسی‌های فنی شناورهای تحت مالکیت بانوان صیاد توسط کارشناسان بازرسی و ثبت شناورها اداره‌کل بنادر و دریانوردی و موسسات رده‌بندی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه دریانوردی و صید  یکی از زمینه‌های اشتغال و محرویت‌زدایی در استان هرمزگان است و بانوان توانمند استان همپای مردان می‌توانند در این حوزه نقش آفرینی کنند در ادامه گفت: با توجه به وجود ظرفیت طبیعی بالقوه و گردشگری دریایی جزیره هنگام می‌طلبد طرح‌های اقتصادی با رویکرد پاک پیگیری شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: جزیره هنگام ظرفیت تبدیل به جزیره زیست محیطی را دارد و صدور گواهی ثبت دائم برای شناورهای بانوان صیاد جزیره هنگام نیز در راستای توسعه اقتصاد بومی و استفاده پایدار از منابع طبیعی انجام شده است.

عباس‌نژاد خاطرنشان کرد: اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نگاهی ویژه به بانوان دریانورد به عنوان بخشی از خانواده دریایی استان دارد و در راستای توسعه پایدار از جمله توانمندسازی همه بانوان  در مشاغل دریایی حمایت و پشتیبانی می‌کند.

وی با بیان اینکه نقش انکار ناپذیر دریا در توسعه و شکوفایی استان هرمزگان، زمینه حضور زنان و مردان توانمند استان را در مشاغل دریایی و ساحلی می‌طلبد، اضافه کرد: حضور بانوان دریانورد صیاد نیز باید به عنوان گامی رو به جلو برای مشارکت بخشی بیشتر بانوان در مشاغل دریایی برشمرد.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه