سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

اداره کل هواشناسی استان هرمزگان:

آب‌های خلیج فارس و دریای عمان مواج است

آب‌های خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان از ظهر امروز جمعه تا دوشنبه هفته آینده مواج و متلاطم خواهد بود.

دریای مواج خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، امروز جمعه در سواحل و جزایر خلیج فارس افزایش ابر، رگبار پراکنده باران و افزایش لحظه‌ای سرعت باد پیش بینی می‌شود.

براساس تحلیل نقشه های هواشناسی هرمزگان، دریا نیز به تدریج در محدوده سواحل و جزایر غربی استان با وزش بادهای نسبتا شدید غربی مواج می‌شود و از ساعات ظهر هم آب‌های خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد شد و بیشینه سرعت باد به بیش از ۴۵ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا نیز به ۲ متر می‌رسد.

باتوجه به صدور هشدار هواشناسی هرمزگان، وزش بادهای شدید غربی و مواج شدن دریا تا دوشنبه هفته آینده (۲۸ فروردین) تداوم خواهد داشت؛ بنابراین توصیه می‌شود که طی این مدت شناورهای سبک، صیادی و قایق‌های تفریحی از تردد دریایی خودداری کنند و تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناورها در اسکله‌ها و بنادر استان اتخاذ شود.

به گفته اداره کل هواشناسی استان هرمزگان، امروز در مناطق غربی (به ویژه سواحل و جزایر خلیج فارس)، مناطق شمالی، ارتفاعات و برخی نقاط مستعد استان رشد ابر، رگبار پراکنده باران همراه با رعد وبرق و احتمال تند باد لحظه‌ای پیش بینی می‌شود. 

لازم بذکر است توصیه می‌شود که از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری شود.

گفتنی است از نظر دمایی، فردا شنبه کاهش ۱ تا ۳ درجه‌ای دمای بیشینه پیش بینی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه