سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

شهردار شیراز:

تصمیماتی درمورد مرمت و بازسازی بنای فاخر مدرسه علمیه خان اتخاذ شده است

شهردار کلان‌شهر شیراز گفت: در بازدید از مدرسه علمیه خان و دیدار با رئیس این مدرسه، در مورد رسیدگی به بنای فاخر‌ و ارزشمند این مدرسه و مرمت و بازسازی آن گفت‌وگو و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.

به گزارش خبرگزاری موج فارس، شهردار کلان‌شهر شیراز در بازدید از مدرسه ی خان و با حضور محمدهادی ایمانیه استاندار فارس و رضا محمدیان رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل‌بیت(ع) نیز با آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی عضو خبرگان رهبری و رئیس مدرسه علمیه خان دیدار و در مورد رسیدگی به بنای فاخر و ارزشمند مدرسه علمیه خان و مرمت و بازسازی آن گفت‌وگو و تصمیماتی نیز اتخاذ کردند. 

این مقام ارشد مدیریت شهری کلان‌شهر شیراز در ادامه از یکی از مساجدی که در مجاورت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) قرار دارد، بازدید کرد. 

محمد حسن اسدی در این راستا اظهار کرد: این مسجد با مسائلی مواجه است که قرار شد با همکاری شهرداری منطقه تاریخی فرهنگی شیراز بررسی شده و براساس ردیف‌های بودجه و آیین‌نامه مالی شهرداری در کمک به مساجد، مساعدت‌هایی در حد مقدورات و امکانات شهرداری به این مسجد شود. 

به اعتقاد شهردار شیراز؛ بافت تاریخی فرهنگی این کلان‌شهر یک میراث بسیار بی‌بدیل و گرانبهایی است که وظیفه همه ماست به‌ نحو شایسته‌ای از این میراث نیاکان و گذشتگان صیانت، حمایت و مراقبت کنیم و این بافت تاریخی فرهنگی، باز زنده سازی و بازآفرینی شود. 

او مقصد اغلب میهمانان نوروزی، زائران و گردشگران داخلی و خارجی را بافت تاریخی فرهنگی دانست و تصریح کرد: ما به‌عنوان مدیران شهری وظیفه داریم که این بافت را کاملاً کف سازی، بدنه‌ سازی و نورپردازی کنیم و تسهیل در کار مردم و ساکنین ایجاد و کاری شایسته برای این شهر کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه