سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

مدیرکل امور عشایر استان ایلام خبر داد؛

اجرای طرح "شصت سی" در ورودی شهرهای ایلام

مدیرکل امور عشایر استان ایلام از اجرای طرح "شصت‌ سی" بمنظور کاهش سوانح رانندگی و همچنین ارائه محصولات عشایر در ورودی شهرهای استان ایلام خبر داد.

فرشاد یاسمی

فرشاد یاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج ایلام، به اجرای طرح "شصت سی" اشاره کرد و گفت: ۶۰ درصد حوادث رانندگی در سی کیلومتری ورودی شهرها رخ می‌دهد که برای جلوگیری از این حوادث اداره کل امور عشایر در ورودی شهرهای استان اقدام به برپایی سیاه چادر کرده‌است.

وی با بیان این‌که برپایی این سیاه چادرها به‌منظور رفع خستگی مسافران و همچنین ارائه صنایع دستی، تولیدات دامی و... انجام شده است افزود: خوشبختانه برپایی این سیاه چادرها در مناطق مختلف استان فروش محصولات و درامدزایی عشایر را بدنبال داشته است.

یاسمی در ادامه افزود: ۳۰ عدد سیاه چادر در سطح شهرستان‌های استان برپا شده که خوشبختانه مورد استقبال گردشگران و مسافران نوروزی قرار گرفته‌اند.

مدیرکل امور عشایر استان ایلام با بیان این‌که تاکنون بیش‌از ۱۰ هزار نفر از سیاه چادرهای برپا شده در سطح استان بازدید کرده‌اند خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان تعطیلات نوروز تعداد بازدیدها به ۱۰۰ هزار افزایش یابد.

یاسمی در ادامه به کوچ عشایر استان‌های لرستان، همدان، کرمانشاه و... به مناطق ییلاقی استان اشاره کرد و گفت: هرساله کوچ عشایر استان‌های همجوار به مناطق ییلاقی استان در بازه زمانی ۱۵ فروردین تا ۱۵ اردیبهشت انجام میگرفت که با توجه به بارندگی‌های اخیر کوچ عشایر با تاخیر انجام می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد نشست‌های مدیریت کوچ عشایر با حضور دستگاه‌های مرتبط استان ایلام و همچنین استان‌های همجوار از جمله دام‌پزشکی، مرزبانی، پزشکی قانونی و... برگزار می‌شود و تمهیدات لازم در خصوص انجام واکسیناسیون و پلاک کوبی و همچنین سلامت خود عشایر اندیشیده می‌شود.

یاسمی در ادامه به دیگر اقدامات اداره کل امور عشایر استان اشاره کرد و گفت: ترمیم و بازگشایی مسیرهای عشایری، آبرسانی سیار وانجام اطلاع رسانی ها لازم از طریق پیامک به عشایر در خصوص بارندگی و... از جمله این اقدامات است.

مدیرکل امور عشایر استان ایلام در پایان به اقدامات این اداره در حوزه تنظیم بازار اشاره کرد و گفت: به این منظور عرضه مستقیم گوشت تولیدی عشایر با قیمت پایین تر از قیمت بازار انجام می‌شود که با توجه به حذف دلالان این اقدام به سود عشایر و مصرف کننده است.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه