سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

دو اقدام پارک علم و فناوری یزد برای استقرار شرکت های فناور و دانش‌بنیان در سال جاری

در سال جاری ۲ اقدام موثر پارک علم و فناوری یزد در جهت خدمت رسانی به شرکت های دانش بنیان در تامین فضای فیزیکی، افتتاح ساختمان شهید احمدی روشن و کلنگ زنی شهرک علم و فناوری کاریزبوم یزد است.

پارک علم و فناوری یزد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج یزد، پارک علم و فناوری یزد به عنوان یکی از بزرگترین و پویا ترین پارک های کشور و به گفته سید حبیب‌الله میرغفوری رییس پارک علم و فناوری یزد، با دارا بودن ۴۲۰ شرکت فناور و دانش بنیان اقدام خوب و موثری را در زیست بوم فناوری کشور به ثبت رسانده است.

پارک علم و فناوری یزد به دنبال استقبال فارغ‌التحصیلان و نخبگان برای استقرار در پارک علم و فناوری و با هدف اینکه بتواند بهترین خدمات رسانی را داشته باشد به دنبال ایجاد فضای فیزیکی بیشتری برای استقرار شرکت های فناور و دانش بنیان است.

در این راستا سال جاری اقدامات خوبی مانند افتتاح ساختمان شهید احمدی روشن در محل پارک علم و فناوری همچنین کلنگ زنی زمین ۴۵ هکتاری کوثر (کاریز بوم یزد) انجام شد.

گفتنی است: ۴۵ هکتار از اراضی کوثر به این طرح اختصاص یافته و قرار است شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان در این شهرک مستقر شوند.

ساخت این پردیس از ۶ ماه دیگر آغاز شده و فضایی به مساحت ۵۰۰ متر و هزار متر در اختیار شرکت‌های متقاضی قرار می‌گیرد.

مهران فاطمی استاندار یزد با اشاره به پیش بینی ساخت این پردیس در مدت سه سال افزود: با حل مسائل زیست بوم استان تلاش می‌کنیم تا یزد به عنوان یکی از استان‌های پیشران علم و فناوری کشور باشد.

محمدصالح جوکار نماینده یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی هم اظهار داشت: این پردیس با هدف ارتقابخشی به جایگاه شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان و حمایت از آن‌ها ساخته می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه