سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

امام جمعه قم:

دستگاه‌های امنیتی علل حوادث مدارس را با مردم در میان بگذارند

امام جمعه قم با بیان اینکه حوادث اخیر مدارس موجب نگرانی مردم شده است، گفت: از دستگاه های امنیتی درخواست داریم که اگر سرنخی پیدا کردند به مردم بگویند تا بخشی از نگرانی‌های مردم برطرف شود.

این الله سعیدی

به گزارش خبرگزاری موج قم، نشست ائمه جمعه استان قم با حضور آیت‌الله سید محمد سعیدی، برخی از ائمه جمعه استان، علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان و حجت‌الاسلام عالمی مدیرکل اطلاعات استان قم با موضوع حوادث اخیر مدارس پیش از ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد.

آیت الله سعیدی با بیان اینکه ولادت امام زمان(عج) برای دوستان امید بخش و برای دشمنان وحشت آفرین است، اظهار کرد: یکی از برنامه های دشمن در این ایام ایجاد مسائل حاشیه ای برای مردم است که همه باید نسبت به این توطئه آگاه باشیم.

وی با بیان اینکه از دستگاه‌های امنیتی درخواست داریم که اگر سرنخی پیدا کردند به مردم بگویند تا بخشی از نگرانی‌های مردم برطرف شود، گفت: مردم وقتی نسبت به مسائل آگاه باشند آرامش پیدا می‌کنند و نگرانی‌شان کمتر می‌شود به ویژه اگر این اطلاع رسانی از طرف نهادهای رسمی اعلام شود.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر اینکه نمی‌شود مدارس را تعطیل کرد، افزود: باید از برکت این ایام استفاده کنیم و با استعانت از امام زمان(عج) و تلاش منسجم توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم.

در ابتدای این نشست علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم و حجت الاسلام عالمی مدیرکل اطلاعات استان قم از روند حوادث مدارس گزارش مبسوطی برای ائمه جمعه استان ارائه و ائمه جمعه نیز نظرات و پیشنهادات خود را در این نشست مطرح کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه