سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر خبرداد؛

کلاهبرداری با ترفند برنده شدن در برنامه رادیویی / برداشت ۹۰۰ میلیون ریال از حساب شاکی

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از شناسایی و دستگیری فردی که با ترفند برنده شدن در برنامه رادیویی اقدام به کلاهبرداری ۹۰۰ میلیون ریالی از یکی از شهروندان کرده بود خبر داد.

کلاهبرداری

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ غلامرضا براتی بیان داشت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتای این شهرستان و اعلام شکایت مبنی بر اینکه فردی ناشناس با اعلام برنده شدن در برنامه رادیویی اقدام به فریب و کلاهبرداری به مبلغ ۹۰۰ میلیون ریال از من کرده است، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی های انجام شده مشخص شد فرد کلاهبردار پس از تماس تلفنی با مالباخته و اعلام اینکه شما برنده مسابقه رادیویی شده اید وی را فریب داده و از او خواسته جهت دریافت جایزه به خودپرداز بانک مراجعه کند و پس از آن با چرب زبانی و ترفندهایی ضمن اطلاع از موجودی و دریافت رمز دوم بانکی اقدام به برداشت ۹۰۰ میلیون ریال از حساب شاکی کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهرادامه داد: با توضیحات ارائه شده از سوی مال باخته، ماموران پلیس فتا موفق شدند با اقدامات هوشمندانه پلیسی متهم را شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کنند.

این مقام انتظامی در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان بدانند در صورت برنده شدن در قرعه کشی سازمان و ارگانی نیاز به مراجعه به خودپرداز و ارائه رمز دوم نبوده بنابر این توصیه می کنیم به هیچ عنوان پاسخ اینگونه تماس ها را نداده و تحت هیچ شرایطی اطلاعات شخصی و بانکی را در اختیار افراد غریبه قرار ندهند و فریب پیشنهادهای واهی عوام فریبانه کلاهبرداران را نخورند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه