سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر خبرداد؛

دستگیری کلاهبردار اینترنتی با ترفند فروش خودرو در خمینی شهر

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی ۲۰۰ میلیون ریالی در عملیات مأموران پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات این فرماندهی خبر داد.

کلاهبردار اینترنتی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ غلامرضا براتی بیان داشت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی ناشناس در سایت تبلیغاتی دیوار وی را فریب داده و مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال از او کلاهبرداری کرده است رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته از شاکی مشخص شد وی در سایت تبلیغاتی دیوار با یک آگهی در زمینه " فروش خودرو " مواجه شده و با فرد مورد نظر تماس برقرار می کند که فروشنده  از وی می خواهد تا مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال را به عنوان بیعانه به کارتش واریز کند که او نیز فریب خورده و این کار را انجام می دهد اما فرد فروشنده پس از دریافت وجه دیگر پاسخگوی تلفن هایش نبوده است.

این مقام انتظامی با بیان اینکه  ماموران پلیس فتا با بررسی های تخصصی در فضای مجازی سرانجام هویت متهم را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی وی را در یک عملیات ضربتی دستگیر کردند گفت: لازم است کاربران هنگام خرید از کانال‌ها و سایت‌های ثبت آگهی هوشیاری لازم را داشته باشند و تا زمانی که جنس مورد نظر خود را دریافت نکرده‌ و از کیفیت آن اطمینان حاصل نکرده‌اند، وجهی را پرداخت نکنند.

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر در پایان از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت مجرمانه در فضای ‌مجازی یا پیام‌رسان‌های‌‌ موبایلی موضوع را به سایت پلیس‌ فتا در فضای مجازی به نشانی cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه