سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

اعضای باند قاچاق و فروش سلاح در شهرستان باوی دستگیر شدند

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان باوی گفت: اعضای باند قاچاق و فروش سلاح در این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند و ۴۹ قبضه سلاح شکاری غیرمجاز نیز ضبط شد.

قاچاق سلاح

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان به نقل از دادگستری خوزستان ، محمدامیر حیدرخواه بیان‌کرد: در پی ارائه گزارشی از پلیس اطلاعات شهرستان باوی مبنی بر فعالیت اعضای باند قاچاق و فروش سلاح غیرمجاز و ورود یک محموله به شهرستان، دستور قضایی برای دستگیری متهمان صادر شد.

وی گفت: ماموران پلیس در یک عملیات غافلگیرانه، تعداد ۲۸ قبضه سلاح شکاری وینچستر، ۱۰ قبضه سلاح شکاری دولول، هشت قبضه سلاح شکاری تک لول و سه قبضه سلاح شکاری پنج‌تیر و مجموعا ۴۹ قبضه سلاح شکاری غیرمجاز کشف و ضبط کردند.

حیدرخواه گفت: همچنین چهار متهم در این رابطه بازداشت و پس از طی مراحل قانونی و با قراربازداشت موقت روانه زندان مرکزی اهواز شدند.

شهرستان باوی با مرکزیت شهر ملاثانی و با جمعیت ۵۱ هزار نفر در مرکز خوزستان و در نزدیکی اهواز قرار دارد.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه