سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

معرفی برگزیدگان تئاتر فجر کردستان

برگزیدگان سی و سومین رویداد هنری تئاتر استانی فجر استان کردستان معرفی شدند.

تئاتر فجر

به گزارش خبرگزاری موج‌ کردستان، آئین اختتامیه سی و سومین رویداد هنری تئاتر استانی فجر استان کردستان با حضور مسئولان و جمعی از هنرمندان عرصه تئاتر در محل سالن کنفرانس مجتمع فجر سنندج برگزار شد.

در این رویداد هنری تئاتر؛ در بخش طراحی نور دیپلم افتخار برای نمایش خط سرخ آنیتا رشادی و در بخش موسیقی دیپلم افتخار به نمایش «دو روایت از یک کابوس» از آریان خسروی رسید و بخش طراحی گریم برنده نداشت.

در بخش طراحی لباس دیپلم افتخار بصورت مشترک برای دونمایش «آل برده » مهری مارابی و چند روایت مجهول» فراز کاظمی و در طراحی صحنه دیپلم افتخار به نمایش «آل برده » ارشیا اسدی و آرتین خالدیان داده شد.

در بخش بازیگران زن از "تارا قبادی" به عنوان بازیگر نمایش «دور روایت از یک کابوس» تقدیر و مریم مقصودی برای نمایش «تمام که نمی‌شود وی تمام» به عنوان بازیگر برتر بخش زنان انتخاب شد.

رضا حاج خسروی و زاهد زندی به‌عنوان بازیگران مرد برای نمایش «تمام که نمی‌شود ولی تمام» و آرام خالدیان  برای نمایش «مرد میدان» شایسته تقدیر و دیپلم افتخار برای نمایش «تمام که نمی‌شود ولی تمام» به اکبر صادقی اهدا شد.

همچنین بر اساس این گزارش؛ نمایش «چند روایت مجهول» به کارگردانی سپهر محمدی شایسته تقدیر و دیپلم افتخار برای نمایش «تمام که نمی‌شود ولی تمام» به کارگردانی فرشید کرمی اهدا شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه