سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

حذف آبیاری تانکری در فضای سبز منطقه ۵ قم

مدیر منطقه پنج شهرداری قم از اختصاص یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار به اجرای آبیاری تحت‌فشار در منطقه پنج خبر داد و گفت: با اجرای سیستم آبیاری تحت‌فشار، آبیاری با تانکر نیز در منطقه حذف‌شده است.

شهرداری قم

به گزارش خبرگزاری موج قم، زین‌العابدین قراچورلوی در دیدار اهالی خیابان آیت‌الله بهاءالدینی در مسجد حضرت علی‌اکبر(ع) به موضوع توسعه فضای سبز منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: رویکرد منطقه علاوه بر توسعه فضای سبز، تحول و بهسازی نیز بوده و نیاز داریم بخشی از فضای سبز منطقه‌ بازسازی شود.

وی لزوم قطع آب شرب شهری در آبیاری فضای سبز را موردتوجه قرار داد و افزود: در این چند سال گذشته شاهد تحول بزرگی در حوزه فضای سبز در شهر قم بوده‌ایم و در کنار این توسعه به مدیریت منابع آب نیز توجه کافی شده و در منطقه پنج نیز این سیاست دنبال می‌شود.

مدیر منطقه پنج شهرداری قم ، اعتبار اختصاص داده‌شده به اجرای سیستم آبیاری تحت‌فشار را عددی بالغ‌بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: برای آبیاری تحت‌فشار از آب چاه در دو نوبت به ترتیب ۸۰۰ و ۷۰۰ میلیون تومان به این بخش اختصاص داده‌شده است.

وی تأکید کرد: با اجرای سیستم آبیاری تحت‌فشار، آبیاری با تانکر نیز در منطقه حذف‌شده و مدیریت منابع آبی به‌خوبی اجرا می‌شود و امیدواریم به‌زودی کل آب شرب از سیستم آبیاری فضای سبز در منطقه حذف شود.

قراچورلوی سپس خیابان‌هایی که عملیات اجرای سیستم آبیاری تحت‌فشار در آن اجرا می‌شود را نام برد و ابراز کرد: امسال خیابان شهید دل‌آذر، خیابان آیت‌الله بهاءالدینی، کلهری و خیابان کبیری انجام‌شده و سیسم آبیاری تحت‌فشار خیابان فردوسی در حال اجرا است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز فضای سبز شهر قم در شرایط مطلوبی قرار دارد و منطقه پنج نیز درحال‌توسعه و بهسازی فضای سبز محدوده خود است و پروژه‌هایی مانند ساخت دو بوستان جدید و بهسازی فضای سبز بلوار پیامبر اعظم(ص) در دستور کار دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه