سرخط خبرها
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد
  • برگزاری انتخابات شوراها در کل کشور/ زمان دقیق متعاقبا اعلام می‌شود
  • وزیر نفت استعفا داد/ حمید بورد سرپرست شد
  • پرسپولیس تیم «ب» را تشکیل می‌دهد
  • پالایشی‌ها در انتظار تعیین تکلیف نرخ خوراک؛ بازگشایی نمادها مشروط شد
  • پایان فعالیت «خانه‌های قرمز» در محلات تهران
  • صاعقه در ارتفاعات پلدختر ۱۱۶ رأس دام را تلف کرد
  • شهرزاد خشنودزاده پرچمدار ایران در مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی ناگویا
  • قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
  • کلاهبرداری با ادعای نفوذ در شبکه بانکی؛ کلاهبردار ۱۰ سکه‌ای در فرحزاد دستگیر شد
  • کاظمی: اخبار مربوط به استعفای معلمان کذب است
  • خبر اخراج دیپلمات‌های ایران توسط آمریکا کذب محض است/ نیروهای مسلح آماده‌ دفع هرگونه شرارت هستند
  • سرلشکر عبداللهی: فراجا در جنگ و کودتا جلوی تجزیه ایران را گرفت
  • ۳۸ استاندارد جدید خودرو تا سال ۱۴۱۱ اجباری می‌شود!!

مدیرکل صمت گیلان:

رهیافت تحقق شعار سال با انعقاد تفاهمنامه دانشگاه و صنعت گیلان/ افزایش راندمان صنعتی، بدون دانش فنی روز آمد میسر نیست

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در نشست امضاء تفاهمنامه با دانشگاه گفت: با انعقاد تفاهمنامه فی مابین دانشگاه و صنعت مسیر جدیدی برای تحقق شعار سال در حوزه تولید اتفاق خواهد افتاد.

اداره کل صمت گیلان

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، تیمور پورحیدری، مدیر کل صمت در استان امروز طی نشستی در محل دانشگاه گیلان ، تفاهمنامه اداره کل صمت ؛ دانشگاه و شرکت شیر پگاه گیلان را امضاء کرد و گفت: ارتباط و همراهی دانشگاه به صورت عملیاتی با صنعت ، نقطه عطفی برای تقویت اقتصاد دانش بنیان است. 

مدیرکل صمت گیلان با بیان اینکه برای تولید رقابت پذیر و ایجاد صنایع دانش بنیان به ارتباط مراکز علمی و صنعت به شدت نیازمندیم، اضافه نمود: اگر بخواهیم در راستای تحقق شعار سال گام مثبت و اساسی برداریم قطعاً ورود دانشگاه به حوزه صنعت و تعامل طرفین لازم است.

وی تاکید کرد: ورود تکنولوژی و دانش فنی روز دنیا به عرصه صنعت باعث توسعه پایدار و افزایش مزیت های رقابتی در استان خواهد شد و این نشست؛ اولین انعقاد تفاهم عملیاتی‌ و ساختارمند ورود دانشگاه به صنعت است  که همزمان انعقاد تفاهم نامه با شرکت شیر پگاه گیلان نیز با اهداف تزریق دانش فنی و بهبود مستمر انجام پذیرفت.

 دکتر پورحیدری افزایش راندمان صنعتی را منوط به ورود دانش فنی روز آمد دنیا و علمی شدن بازارسازی و بازایابی محصولات تولیدی دانست و تشریح کرد: از ورود اعضاء هیئت علمی مرتبط و نخبگان علمی در عرصه صنعتی استقبال می‌کنیم و امیدواریم این روند تعامل در جهت بهبود مستمر فضای تولید تداوم یابد.

گفتنی است؛ شرکت شیر پگاه ظرفیت  اشتغال۲۲۰ نفر را دارد و تولید روزانه آن ۱۲۰ تن لبنیات می باشد و به کشورهای عراق، پاکستان و آذربایجان صادرات دارد و از بین شرکتهای پگاه کشور؛ شیر پگاه گیلان جزء ۶ شرکتی است که در بورس می باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه