شاپور کریمی خبر داد؛

پرداخت ۲۵ میلیارد تومان بدهی شهرداری پارس آباد

شهردار پارس آباد گفت: ۲۵میلیارد تومان بدهی شهرداری گذشته پارس آباد پرداخته شده است.

شاپور کریمی پارس آباد

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، شاپور کریمی ، شهردار پارس آباد در حاشیه جلسه شورای اداری شهرستان پارس آباد افزود: ۱۵هزار تن آسفالت لکه گیری برای ترمیم معابر شهری در مدت یکسال با اعتباری بالغ بر ۲۵۵ میلیارد ریال استفاده شده است.

وی از اجرای عملیات جدول‌گذاری افزون بر ۹ هزار متر از معابر در شهر خبر داد و گفت: احداث جداول با هدف ساماندهی معابر در حال انجام است.

شهردار پارس آباد از اجرای طرح جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی در خیابان‌ امام خمینی (ره) تا میدان قیام را یکی از پروژه بزرگی در سطح شهر دانست و اظهار داشت: برای این پروژه ۱۲میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته و با اجرای آن مشکل آب‌گرفتگی قسمت خیابان اصلی و میدان قیام به طور کامل رفع شده است.

کریمی در ادامه با بیان اینکه در یکسال گذشته شهرداری بالغ بر ۵۴۹میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال در سطح شهر هزینه کرده افزود: ۲۵ میلیارد تومان بدهی گذشته شهرداری پارس آباد مغان  را پرداخت کردیم.

وی اضافه کرد: پرداختی حقوق کارکنان شهرداری به روز شده و کارکنان هیچگونه معوقه‌ای ندارد.

شهرداری تعامل و همکاری میان شهردار و شورا را قابل تحسین دانست و گفت: تعامل شورای اسلامی شهر با شهردار به سود شهروندان و به نفع شهر می باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه