سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان کمک ودیعه مسکن به مددجویان خراسان رضوی

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان کمک ودیعه مسکن به مددجویان این استان خبر داد.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، مسعود فیروزی مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی در سخنانی اعلام کرد: دیر کل بهزیستی خراسان رضوی اعلام کرد: امسال ۲۰ میلیارد تومان برای کمک ودیعه مسکن مددجویان مستأجر تحت پوشش این نهاد اختصاص یافته است.

فیروزی در ادامه تصریح کرد: این تسهیلات به صورت وام قرض الحسنه بدون بهره به مددجویان تعلق می‌گیرد؛ بطوریکه در شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر، ۲۰۰ میلیون تومان و در شهر‌های زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، ۱۰۰ میلیون تومان به مستأجران پرداخت می‌شود.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی متذکر شد: در حال حاضر برای خانواده‌های دارای ۲ عضو معلول و بیشتر، در شهر‌ها ۲۰۰ میلیون تومان و در روستا‌ها ۱۵۰ میلیون تومان کمک بلاعوض برای مسکن تعلق می‌گیرد و مبلغ این کمک برای سایر مددجویان هم بین۵۰ تا ۱۰۰میلیون تومان است.

وی تاکید کرد: جامعه هدف بهزیستی در خراسان رضوی معادل تقریبا ۱۰ درصد جمعیت استان است که به صورت مستقیم از بهزیستی خدمات می‌گیرند و هر ماه ۱۶ میلیارد تومان یارانه به مراکز تحت نظارت بهزیستی پرداخت می‌شود و نزدیک به ۶۵۰ هزار نفر در قالب خانوار‌های مددجویان، از خدمات این سازمان بهره می‌برند.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی یادآور شد: همچنین ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالی در سال گذشته به مددجویان جویای کار پرداخت شد و در بیشتر سال‌های برنامه ششم، بهزیستی خراسان رضوی بالاتر از تعهد خود اشتغال ایجاد کرده که با کمک‌های بلاعوض و تسهیلات ارزان، محقق شده است.

فیروزی در خاتمه خاطرنشان کرد: همچنین بیش از ۷ میلیارد تومان در قالب کمک‌های بلاعوض، یارانه‌های بیمه‌ای به کارفرمایان و مشوق‌های مختلف دیگر برای اشتغال مددجویان در مراکز کارفرمایی یارانه و کمک بلاعوض پرداخت شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه