English

فرماندار شهرستان آران و بیدگل تاکید کرد؛

استفاده از تمام ظرفیت‌های دولت برای حل مشکلات واحد‌های تولیدی

فرماندار شهرستان آران و بیدگل گفت: از تمام ظرفیت‌های دولت برای حل مشکلات واحد‌های تولیدی استفاده می‌کنیم.

فرماندار آران و بیدگل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، علی اکبر رضایی از برگزاری دو نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان آران و بیدگل طی سه ماهه نخست سال‌جاری خبر داد و گفت: در این نشست‌ها مشکلات بیش از ۲۰  شرکت و واحد تولیدی در حوزه تسهیلات بانکی، تامین منابع آبی، واگذاری زمین، تامین گاز و زیست محیطی بررسی شد.

وی افزود: همچنین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان آران و بیدگل با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان و جمعی از مدیران کل ستادی در جریان سفر استاندار به این شهرستان برگزار و طرح توسعه مناطق صنعتی سلیمان صباحی بیدگلی و هلال مطرح  و بررسی شد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مشکلات اسناد مالکیت و تامین آب واحدهای تولیدی منطقه صنعتی هلال و سلیمان صباحی و همچنین تقویت شبکه مخابراتی منطقه صنعتی فیض‌آباد و مشکلات کوره‌داران آجرپزی ابوزیدآباد در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان آران و بیدگل با حضور معاون استاندار اصفهان اعلام نظر شد.

فرماندار شهرستان آران و بیدگل تصریح کرد: در ستاد تسهیل، اصل بر گره‌گشایی و رونق تولید است تا قوانین به نفع مردم تفسیر شود و از حداکثر ظرفیت برای تسهیل حوزه صنعت و تولید استفاده شود.

وی در ادامه بر احیای واحدهای نیمه فعال یا غیرفعال واحدهای تولیدی شهرستان آران و بیدگل تاکید کرد و گفت: فعالیت مستمر و کارشناسی ستاد تسهیل، بهترین ظرفیت برای پیگیری مسایل و مشکلات صنایع و طرح‌های تولیدی و همچنین حمایت از تولیدکنندگان برای رفع موانع تولید است.

رضایی خاطر نشان کرد: واحدهای تولیدی کوچک و متوسط و طرح‌های نیمه تمام تولیدی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد و دارای مجوز معتبر از وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌توانند برای دریافت تسهیلات با مراجعه به سامانه بهین یاب به آدرس اینترنتی www.behinyab.ir  تسهیلات دریافت کنند.

فرماندار شهرستان آران و بیدگل ادامه داد: در این طرح اولویت با بنگاه هایی است که عمدتاً دارای مشکلات نقدینگی بوده و از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی، توان مدیریت و بازار، مشکلی که مانع راه‌اندازی یا افزایش تولید باشد، نداشته و با دریافت این تسهیلات قادر به راه اندازی طرح ، تکمیل یا افزایش ظرفیت واحد و ایجاد اشتغال جدید می‌باشند.

گفتنی است؛ شهرستان آران و بیدگل با جمعیتی بالغ بر ۱۰۵ هزار نفر دارای ۸۱۰ واحد صنعتی در مناطق صنعتی سلیمان صباحی، هلال، انصار، مالک اشتر و شهرک صنعتی قدس و نرخ بیکاری کمتر از ۵ درصد می‌باشد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه