۴۹ درصد از گیلانی‌ها دز سوم واکسن کرونا را تزریق کردند /بستری ۴۲ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گیلان

۴۲ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گیلان بستری هستند که حال ۴ نفرشان وخیم گزارش شده است.

واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: با بستری ۱۵ بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته، در حال حاضر ۴۲ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گیلان بستری اند که حال ۴ نفرشان وخیم گزارش شده است.

فردین مهرابیان با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته فقط ۲ بیمار مبتلا به کرونا در بخش‌های آی سی یوی بیمارستان‌های گیلان بستری شده اند افزود: ۴ بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های گیلان بستری هستند.

وی با اشاره به اهمیت واکسیناسیون در کاهش بیماران کرونایی گفت: تا کنون ۴۹ درصد از جمعیت واجد شرایط گیلان واکسن دز سوم را دریافت کرده اند.

مهرابیان با اشاره به فعالیت ۲۳۴ پایگاه واکسیناسیون در شهرستان رشت، افزود: ۲ مرکز سیار واکسیناسیون در تقاطع رازی و خیابان دانشجو به شهروندان رشتی خدمات رسانی می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه