سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خبر داد:

شناسایی ۳۶ بیمارجدید کرونایی در اصفهان/ ۲۰ بیمار بدحال

​مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از شناسایی شدن ۳۶ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در اصفهان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

بیمار کرونایی

مهدی احمدی فر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، گفت: در شبانه روزگذشته تعداد ۳۷۰ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۳۶ بیمار مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی و ۲۹ نفر در مراکز درمانی بستری شده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی تعداد ۴۷ بیمار مبتلا به کرونا با بهبودی کامل از بیمارستان ها ترخیص شدند و لازم است تا دوران قرنطینه را در منزل سپری کنند.

احمدی فر در خصوص آمار مبتلایان کرونا در استان توضیح داد: در حال حاضر ۱۰۷ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند که متاسفانه از این تعداد ۲۰ بیمار بدحال و در بخش مراقبت‌های ویژه  و آی سیو ها تحت مراقبت و نگهداری هستند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارتباط با آمار مرگ و میر کرونا گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته یک فوتی کرونایی ثبت شده که مبتلای قطعی به این بیماری است.

وی افزود: از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا تا کنون تعداد یک میلیون و ۴۷۳ هزار و ۷۸۷ نفر موارد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.

احمدی فر بیان داشت: همچنین از ابتدای پاندمی کرونا تا کنون ۱۸ هزار و ۴۱۳ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جان خود را از دست دادند که ۱۱ هزار و ۶۸۳ فوتی قطعی و ۶ هزار و ۷۳۱ نفر فوتی مشکوک به کرونا بوده‌اند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص آمار تعداد کل بهبود یافتگان نیز گفت: از ابتدای همه‌گیری این ویروس در استان ۱۳۹ هزار و ۶۳۸ نفر ترخیص شدگان کرونا مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه