سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

آرش آوان:

آغاز خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی بیان کرد: از امروز خرید تضمینی گندم در مراکز خرید این سازمان به صورت رسمی با استقرار ۳۰ مرکز آغاز شده است.

خرید گندم تضمینی از گندم کاران

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، آرش آوان مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی اعلام کرد: ۶۵ تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان استان امسال به صورت تضمینی خریداری شده است و این سازمان مباشر خرید تضمینی گندم در استان است و در این قالب محصول کشاورزان را خریداری می کند.

آوان در ادامه تصریح کرد: از امروز خرید تضمینی گندم در مراکز خرید این سازمان به صورت رسمی با استقرار ۳۰ مرکز آغاز شده است و کشاورزان شهرستان سرخس به عنوان نخستین شهرستان شرکت‌کننده در عرضه گندم، ۴۵ تن گندم خود را به مرکز خرید اتحادیه تعاون روستایی این شهرستان تحویل دادند.

وی همچنین اضافه کرد: هر کیلوگرم گندم براساس دستورالعمل ابلاغی دولت با افت مفید ۴ و افت غیرمفید یک به قیمت ۱۰۵ هزار ریال خریداری می شود و ۱۰ هزار ریال نیز به عنوان جایزه به ازای تحویل هر کیلوگرم محصول توسط دولت به گندمکاران نعلق می گیرد.

مدیر تعاون روستایی خراسان رضوی در ادامه متذکر شد: خراسان رضوی با ۶۸۲ تشکل فعال در حوزه تعاون روستایی، کشاورزی و زیربخش های آن رتبه نخست کشور را در این حوزه دارد.

آوان در خاتمه گفت: افزون بر ۵۵۰ هزار نفر در روستاهای استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات شبکه تعاون روستایی هستند و این استان از این نظر هم جایگاه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه