سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

۹۰ درصد ظرفیت هتلهای یزد رزرو شد/میزبانی از گردشگران یزد با جشنواره فطرانه

مدیر کل میراث فرهنگی،گردشگری وصنایع دستی استان یزد با اشاره به درحال تکمیل بودن ظرفیت هتل‌های شهر یزد، از ظرفیت خالی مراکز اقامتی دیگرشهرهای استان و تدارک ویژه‌برنامه‌هایی برای گردشگران در تعطیلات عیدفطر خبر داد.

احمد آخوندی

به گزارش خبرگزاری موج یزد، احمد آخوندی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان یزد از آمادگی کامل استان برای میزبانی از گردشگران ومسافران در تعطیلات عید فطر خبر داد و گفت: هرچند به سرعت ظرفیت هتل های شهر یزد برای فردا یازدهم اردیبهشت تا پایان هفته درحال تکمیل است ولی هتلها و مراکز اقامتی شهرستانهای یزد دارای ظرفیت خوبی برای اقامت و میزبانی از گردشگران در این ایام هستند.

وی گفت: تاکنون ۷۰درصدظرفیت هتلها و اقامتگاههای سنتی کل استان برای هفته جاری اشغال شده که این میزان در شهر میراث جهانی یزد۹۰درصد است.

آخوندی درصد اشغال واحدهای بومگردی شهر یزد برای روزهای ۱۱ تا۱۳ اردیبهشت ماه را نیز ۴۵ تا ۵۰ درصد ولی دربومگردیهای فعال درشهرستانها کمتر خواند.

وی بابیان این که یزددرنوروز امسال بااستقبال بسیارخوب گردشگران و حضور قریب به یک میلیون گردشگر نوروزی در استان خاطرات خوبی را برای آنها رقم زد، گفت: در ایام تعطیلات عید فطر نیز با تدارک  جشنواره فطرانه در استان شاهد برگزاری برنامه‎های متنوع و شاد فرهنگی، موسیقی، ورزشی وآیین ‌های بومی و محلی خواهیم بود.

آخوندی با اشاره به فعالیت مرکزپاسخگویی به مسافران استان و فعالیتهای موفق این مرکز درنوروز امسال گفت:از مسافران و گردشگران عید فطر به استان می خواهیم حتما قبل از عزم سفر به این شهر جهانی ازطریق سامانه شبانه روزی ۳۳۵۲۱ - ۰۳۵ نسبت به محل اسکان خوداقدام کنند.

وی اعلام کرد: طی دو روز اخیر(هشتم و نهم اردیبهشت) مجموع مسافران ورودی به یزد از طریق پرواز۱۳۸۲ نفروتعداد مسافر خروجی ۱۳۹۰ نفر بوده است و ترددهای مربوط به حمل و نقل عمومی نیز آمار قریب به ۶۳۰۰ نفری را حکایت می‌کند.

این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه با توجه به بارشهای بهاری اخیر در استان، این دیار کهن در هفته جاری از شرایط آب و هوایی مطبوع و خوبی برای میزبانی از مسافران و گردشگران علاقمند برخوردار است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه