سرخط خبرها
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان خبر داد:

ثبت نام بیش از ۲۸۲ هزار اصفهانی در طرح نهضت ملی مسکن

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان از ثبت نام بیش از ۲۸۲ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن اصفهان خبر داد.

مسکن ملی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، علیرضا قاری‌‌قرآن با اشاره به پایان مهلت ثبت نام متقاضیان نهضت ملی مسکن گفت: بیش از ۲۸۲ نفر برای طرح نهضت ملی مسکن استان ثبت نام کردند که افزون بر ۴۳ هزار نفر آنان مردان مجرد بین ۲۳ سال تمام تا ۴۴ سال تمام هستند.

 وی اظهار داشت: آخرین آمار در خصوص ثبت‌نام متقاضیان مسکن در سامانه طرح نهضت ملی مسکن برای استان اصفهان حاکی از آن است که میزان ثبت‌نام‌ها بیش از ۲۸۲ هزار نفر است. 

 این مقام مسئول افزود: از این تعداد ثبت نام شده که متقاضی مسکن هستند بیش از ۴۳ هزار نفر مردان مجرد بین ۲۳ سال تمام تا ۴۴ سال تمام هستند. 

 مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان اذعان داشت: بیشترین ثبت نامی های استان اصفهان در شهر جدید بهارستان با ثبت نام ۱۰۶ هزار و ۶۱۰ نفر، شاهین شهر با ثبت‌نام ۴۰ هزار و ۵۱ نفر و شهر جدید فولاد شهر با آمار ثبت نامی ۲۹ هزار و ۳۶۰ نفر گزارش شده است. 

 وی یادآور شد: تحویل واحد به مردان مجرد بین ۲۳ سال تمام تا ۴۴ سال تمام پس از اتمام ساخت و ایفای تعهدات متقاضی منوط به ارائه عقدنامه رسمی ازدواج است. 

قاری‌قرآن با بیان اینکه در زمان حاضر امکان ثبت نام متقاضیان وجود ندارد اظهار داشت: تعیین تکلیف واجدان شرایط تا پایان خرداد سال جاری انجام می‌شود. 

 وی با اشاره به اینکه برنامه این استان در طرح نهضت ملی مسکن ۵.۸ درصد نسبت به کشور است، خاطرنشان کرد: بر این اساس برای یک سال نیاز به ساخت ۵۰ هزار و ۹۹۲ واحد در استان است که این تعداد برای چهار سال به ۲۰۳ هزار و ۹۶۸ واحد می‌رسد. 

 مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان بیان داشت: طبق این برنامه زمین مورد نیاز برای اجرای این طرح در استان اصفهان بصورت سالانه یکهزار و ۷۹ هکتار است. 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه