سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

شترها در جاده های جاسک جان می گیرد

دبیر مجمع مطالبه‌گران جاسک با بیان اینکه خانواده های بسیاری بر اثر حوادث جاده‌ای داغدار شده اند افزود: آمار تصادفات با شتر در مسیرهای جاسک سرسام آور و عجیب است.

تصادف+شتر+جاسک

به گزارش خبرگزاری موج‌ هرمزگان، حسین روشنی دبیر مجمع مطالبه‌گران جاسک گفت: شترهای سرگردان شب‌ها در جاده های جاسک قربانی می گیرند و هیچکس جلودار آنان نیست.

وی با بیان اینکه این موضوع بارها مطرح و پیگیری شده است عنوان کرد: پس از اقدامات مرحله‌ایی کار موثری انجام نشده و موضوع رها شده است.

دبیر مجمع مطالبه‌گران جاسک با بیان اینکه اینکه خانواده های بسیاری بر اثر حوادث جاده‌ای داغدار شده اند افزود: آمار تصادفات با شتر در مسیرهای جاسک سرسام آور و عجیب است. 

وی با اشاره به آمار تصادفات در جاده های جاسک گفت: طبق آمار رسمی از سال ۱۳۹۲ تاکنون ۱۹۱برخورد وسایل نقلیه با شتر اتفاق افتاده است که این تصادفات منجرب به ۳۴۷مصدوم و ۴۱فوتی بر جای گذاشته است.

روشنی در ادامه افزود: با این وجود آیا وقت آن نرسیده تا چاره‌ای اساسی برای این موضوع چاره‌ای اندیشیده شود .

وی در پایان گفت: از تمام مسئولین استانی، شهرستانی، نخبگان دانشگاهی و همچنین شرکت های دانش بنیان درخواست داریم تا به شرق استان هرمزگان در جهت رهایی از این مشکل کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه