سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

سرعت باد در جزایر غربی هرمزگان به ۴۰ کیلومتر بر ساعت می رسد

اداره کل هواشناسی هرمزگان اعلام کرده است که در ساعات بعدازظهر و شب، سرعت باد در جزایر غربی استان کیش و لاوان نزدیک به ۴۰ کیلومتر بر ساعت نیز خواهد رسید

سرعت باد یک

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، بنابراعلام اداره کل هواشناسی استان هرمزگان، طی روز جاری، وزش باد نسبتا شدید شمال غربی و مواج شدن دریا، شاخص ترین پدیده ی مناطق دریایی استان و جزایر خلیج فارس خواهد بود.
براساس تحلیل نقشه های هواشناسی، با توجه به فعالیت سامانه بارشی در جنوب غرب کشور، احتمال بارش خفیف در مناطق غربی استان دور از انتظار نخواهد بود و در سایر مناطق استان، آسمان صاف و هوا همراه با غبار محلی پیش بینی می شود.
اداره کل هواشناسی هرمزگان اعلام کرده است که در ساعات بعدازظهر و شب، سرعت باد در جزایر غربی استان کیش و لاوان نزدیک به ۴۰ کیلومتر بر ساعت نیز خواهد رسید و اختلال در تردد پهای دریایی دور از انتظار نخواهد بود و توصیه می شود ضمن خودداری از تردد شناورهای سبک و فعالیت های تفریحی، تمهیدات لازم در بنادر غربی استان صورت پذیرد.
گفتنی است از لحاظ دمایی، فردا در غالب نقاط استان کاهش نسبی دما در طول روز پیش بینی می شود.
طبق اعلام اداره کل هواشناسی هرمزگان، طی روز یکشنبه و دوشنبه با توجه به تاثیر یک موج ضعیف بارشی، در برخی نقاط شمالی و شرقی استان، بارش پراکنده باران پیش بینی می شود.
لازم بذکر است از امروز تا روز سه شنبه وزش باد نسبتا شدید در مناطق دریایی استان تداوم خواهد داشت و دریا، به ویژه در بنادر غربی استان نسبتا مواج خواهد بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه