سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

شهرام طلوع فکور:

ایجاد هزار و ۲۸۲ فرصت شغلی مستقیم در بخش معدن و صنایع معدنی سبزوار

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار بیان کرد: هم اینک ۱۶۸ واحد استخراج انواع کانی‌های معدنی و کرومیت در این شهرستان فعال است.

معادن سبزوار

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، شهرام طلوع فکور رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار در خبری اعلام کرد: هزار و ۲۸۲ فرصت شغلی مستقیم در بخش معدن و صنایع معدنی سبزوار ایجاد شده که با توسعه واحدهای فرآوری این میزان اشتغال افرایش می‌یابد.

طلوع فکور با اشاره به تعداد واحدهای فعالی در منطقه غرب خراسان رضوی تاکید کرد و گفت: هم اینک ۱۶۸ واحد استخراج انواع کانی‌های معدنی و کرومیت در این شهرستان فعال است.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار همچنین اضافه کرد: در راستای جلوگیری از خام فروشی معادن، یک واحد کارخانه فرآوری کنسانتره کرومیت با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد ریال در شهرستان سبزوار مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی در ادامه یادآور شد: از ابتدای امسال ۴۱ فقره بازدید از بخش معادن و صنایع آن صورت گرفته و در راستای برخورد با متخلفان در حوزه برداشت غیر مجاز ماده معدنی، چهار فقره پرونده تشکیل و به مرجع قضایی ارسال شده است.

طلوع فکور در خاتمه با اشاره به معادن سبزوار خاطرنشان کرد: این شهرستان از قطب‌های معدنی استان خراسان رضوی به شمار می‌رود و تاکنون پروانه بهره‌برداری ۱۶۸ معدن با انواع کانی‌های فلزی و غیرفلزی شامل کرومیت، منگنز، سنگ آهک، آلومینیم، انواع سنگ‌های ساختمانی و سنگ لاشه با میزان دخیره ۹۹۵ میلیون تن در این شهرستان صادر شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه