سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مدیرکل کمیته امداد مازندران:

۸۰ هزار خانوار در مازندران تحت حمایت کمیته امداد هستند

مدیرکل کمیته امداد مازندران گفت: ۸۰ هزار خانوار در مازندران تحت حمایت این نهاد قرار دارند و از خدمات این نهاد بهره مند هستند.

حجت الاسلام عالیشاه مدیرکل کمیته امداد مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حجت الاسلام بشیر عالیشاه در بین دو نماز جمعه امروز ۲۶ آذر ماه با بیان اینکه حفظ شأن و کرامت مددجویان بسیار با اهمیت است، اظهار داشت: کمیته امداد برای رفاه حال مددجویان سامانه امداد هوشمند را راه اندازی کرد.

وی با بیان اینکه سامانه امداد هوشمند از ششم آذر ماه شروع به کارکرده است، ادامه داد: مددجویان می توانند به آدرس اینترنتی soha.emdad.ir گزینه ثبت نام امداد هوشمند را انتخاب کنند و بعد از آن کد ملی و شماره تلفن همراهی که به نام شخص سرپرست خانوار است را وارد کنند و تاریخ تولد و کدپستی را هم ثبت کنند.

مدیرکل کمیته امداد مازندران بیان داشت: تسریع در ارائه خدمات به نیازمندان و مددجویان از اهداف ایجاد امداد هوشمند است و مددکاران کمیته امداد مازندران به تعداد پرونده مددجویی که در اختیار دارند، نسبت به ثبت و ویرایش و بروزرسانی اطلاعات خانواده ها از طریق نیازسنجی اقدام می کنند.

وی گفت: با هدف تسریع پرداخت صدقه از سوی مردم نیکوکار مازندران، بستر سازی و اجرای کد QR برای مشترکین صدقات در سطح استان انجام شده است و مشترکین صدقات استان می توانند در هر جای ایران که باشند با استفاده از اپلیکیشن بارکد خوان به‌آسانی اقدام به پرداخت صدقه کنند.

حجت الاسلام عالیشاه درباره سامانه نظام پیشنهادات کمیته امداد تصریح کرد: این سامانه  به آدرسhttp://pishnahadat.emdad.ir راه اندازی و آماده دریافت تمامی ایده ها، طرح های پیشنهادی حوزه های تخصصی و نظرات مردم نیکوکار است و این پیشنهادات  یاریگر خوبی در تصمیم سازی برای مدیریت خیر و احسان در استان و پویایی سازمان های حمایتی است.

وی با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان از سیاست های راهبردی این نهاد است، گفت: هشت هزار فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت امسال اجرا می شود.

مدیرکل کمیته امداد مازندران ابراز داشت: ظرفیت های بسیاری در استان وجود دارد و باید از این ظرفیت ها برای رفع مشکلات نیازمندان بهره برد و با برنامه ریزی مناسب خدمات به آنان ارائه داد.

وی افزود: ۱۲ هزار دانش آموز در استان تحت حمایت هستند و همچنین ساخت هزار و ۳۰۰ واحد مسکن مددجویی در دست اقدام است.

حجت‌الاسلام عالیشاه با تقدیر از همراهی مشارکت مردم نوعدوست و خیران گفت:  کارکنان کمیته امداد به صورت جهادی و انقلابی و با همدلی و وفاق برای رفع مشکلات نیازمندان همه توان و همت خود را به کار می بندند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه