سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سید حجت مدنی خبر داد:

توزیع بیش از ۶۳۲ میلیون لیتر سوخت در استان اردبیل

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل گفت: در هشت ماهه نخست امسال بیش از ۶۳۲ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در منطقه اردبیل توزیع شد.

جایگاه سوخت

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، سید حجت مدنی ، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل درباره تامین و توزیع سوخت استان گفت: این میزان فرآورده در سال ۱۴۰۰ و از ابتدای سال تا پایان آبان در استان اردبیل و دیگر مناطق زیر پوشش سوخت این منطقه مصرف شده است که در قیاس با مدت مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش مشاهده می‌شود.

وی درباره مصرف سوخت بنزین اعم از معمولی، سوپر و یورو ۴، در بازه زمانی فوق نسبت به همین مدت در سال ۹۹ افزود: با آنالیز و قیاس ارقام مصرف امسال و سال قبل افزایش ۱۵ درصد داشته است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل تصریح کرد: مصرف نفتگاز هم در ۲۴۶ روز سال ۱۴۰۰ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حکایت از افزایش ۵ درصد دارد.

مدنی از کاهش ۱۵ درصد نفت سفید و کاهش ۲۹ درصد نفتکوره در همین مدت نسبت به سال ۹۹ خبر داد و افزود: درصد میزان مصرف فرآورده‌های نفتی در بازه زمانی فوق در بخش‌های حرارتی ۳ درصد، حمل و نقل ۶۴ درصد، برق ۲۰ درصد، کشاورزی ۱۰ درصد، صنایع ۱ درصد و پروژه‌ها ۲ درصد است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه