سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

سردار غلامرضا جعفری خبر داد؛

دستگیری مدیرعامل اختلاس گر در بندرعباس

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از دستگیری مدیرعامل یکی از شعبات موسسه منحل شده ثامن الحجج بندرعباس که اقدام به کلاهبرداری و اختلاس به مبلغ ۷۵۰ میلیارد ریال کرده بود، خبر داد.

دستگیری

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سردار غلامرضا جعفری  فرمانده انتظامی استان هرمزگان صبح امروز (۱۳ آبان ماه) از دستگیری مدیرعامل یکی از شعبات موسسه منحل شده ثامن الحجج بندرعباس که اقدام به کلاهبرداری و تحصیل مال غیرمشروع به مبلغ بیش از ۷۵۰ میلیارد ریال کرده بود، خبر داد.

وی در تشریح این خبر بیان کرد: در پی ارجاع یک فقره پرونده به پلیس هرمزگان مبنی بر تخلف در یکی از موسسات اعتباری منحل شده استان، با توجه به اهمیت موضوع رسیدگی به پرونده به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌ها و تحقیقات گسترده‌ای که توسط پلیس امنیت عمومی و پلیس آگاهی هرمزگان انجام گرفت محرز شد مدیرعامل یکی از موسسات اعتباری ثامن الحجج که از سال ۹۴ این موسسه منحل شده، در زمان تصدی سمت خود اقدام به اختلاس، تحصیل مال غیرمشروع و کلاهبرداری کرده است.

سردار جعفری اظهار کرد: با اقدام‌ اطلاعاتی و شگردهای هوشمند و نوین پلیسی مشخص شد نامبرده با سوء استفاده از جایگاه شغلی، سندسازی و سوء استفاده از اسناد و مدارک مشتریان و تشکیل پرونده‌های صوری، مبلغی بالغ بر ۷۵۰ میلیارد ریال اختلاس کرده ‌است.

فرمانده انتظامی هرمزگان تصریح کرد: پس از جمع‌آوری اسناد و مدارک با هماهنگی قضایی، متهم دستگیر و در تحقیقات پلیس به بزه ارتکابی خود اعتراف کرد و با تشکیل پرونده  جهت ادامه روند قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اینکه تحقیقات گسترده در خصوص این پرونده و شناسایی سایر همدستان و عاملان اختلاس به صورت ویژه در دستور کار پلیس هرمزگان قرار دارد، اظهار داشت: پس از بررسی تکمیلی و  مشخص شدن تمامی زوایای این پرونده، مراتب متعاقبا به اطلاع شهروندان فهمیم استان خواهد رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه